Valborg


Jaja, då vart det dags igen, som alla de förra året så blir det Ölbrännboll på Citadellet.
Hoppas på att det bli roligare detta året, det har inte varit så roligt de förra åren ;) Men det är ju en tradition.


Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar de senaste dagarna, vilket inte är så konstigt med tanke på hur mycket jag har att göra. Nu har jag mailat runt en massa och försöker förbereda inför helgen. Hade möte om klassresan idag, och ja, fick reda på lite dåliga grejer så att jag måste planera om andra grejer, lite kompliserat. Jag ska fotografera ett bröllop imorgon, så mina tankar är mest på det just nu.

Skolan har jag också en massa som jag måste göra. Har inte direkt varit en flitigaste,. så ni måste jag skörda mig igenom allt som jag har skjutigt upp. Och får hoppas att jag klarar det, men jag har pluggat på nu i några dagar. 2 tentor, 2 prov och ett arbete som jag ska redovisa på måndag - allt detta på 2 dagar! Jag är stolt, men än är vägen till minst G i alla ämnen lång >.<

Nä nu måste jag fortsätta plugga.
Hörs imorgon! och ha en trevlig valborg!
/ A


Designer


I nattas drömde jag att jag var skodesigner, som försökte få mitt märke känt ;)
Det vart intressant, hade en hel del kändisar som använda mina skor. Kanske dags att byta karriär?


Aja, idag verkar det bli en bra dag, solen ska vara framme.. och stannar imorgon också! Ska ha så himla kul på Valborg, visserligen ska jag ta det lugnt efter som jag ska fotografera bröllop dagen efter,. men det är inte försen vid 2 tiden så det är ju också ganska lungt :)

Nä, nu ska jag dra till skolan,.. och plugga!
så jag får 100;- + när det väl gäller



Klumpedunsfia



Bild: Jag


Idag har varit en kanon bra dag! Har fått ganska mycket skolskit gjort, Puh! Ska försöka kräma på lite till och få historian färdigt också, hade varit underbart! :)

Usch vad härligt väder det är också! Är riktigt sugen på att springa runt och fota lite random grejer utomhus. MEN jag har såklart mina minneskort hos Fredrik, hoppas jag :P Jag har i alla fall 2 st där.Får väl se om jag tar en liten fotorunda på stan sen,..


Lill- fredde

  


Oftast tycker jag att facebook är totalt värdelöst, men ibland så får man sig ett skratt ;)
Någon hade lagt upp denna bilden på Älsko! Hehe, det är nog en hel del år sen det togs Den lilla fisen. Det är lite skillnad :P Nu är bägga bildern ai väldigt crappy kvalité, menmen.





God morgon!


Wohoo, videoproduktion är så himla kul!
Helt värdelöst, och tänkta sig att jag blev besviken förra året för att jag inte fick det :P och nu sitter jag här och skriver ett manus, det var i alla fall tanken men nu vill inte datornerna på skolan visa youtube klipp, och det går inte heller att installera flashprogrammet så att man kan se dom. Lyckat.

Till lunch blir det; Italienskt ris med grönsaker, quorn och limekräm
vilkent kan låta gott, men tro mig - Det är det inte.


Nä, man kanske ska ta och plugga lite,.


Hedda



Bild: Jag


Charmtroll



Konfirmation



Bild: Jag

Denna lilla tjej ville också konfirmera sig ;)

Idag konfirmerade Caroline sig, så helda dagen har gått åt till det. Kom nyss hem. Vi firade även min andra kusin, som fyllde 18 i måndes. Grats grats!

Nu är jag helt slut! Ska ta det lungt en stund sen ta tag i lite pluggande, måste få det gjort :/




Hemma




Då vart man hemma igen efter en trevlig kväll/natt/ ,. morgon? hos Johanna. Det blev Lyx ost med kex, vindruvor, choklad och röd vin (som lilla jag blandade med sockerdricka :P) Riktigt snobbish. Vi spelade Monty Python spelet, flux tror jag det hette. Ganska nice faktist.

Nu är klockan 04.39 och jag är hungrig,
Fredrik är hemma om ungefär 3 timmar.







Studentklänning


Bild: Ginatricot.com


Idag har jag fyndat mig studentklänning! Jag har inte riktigt orkat kolla runt och sånt. Jag bryr mig inte riktigt om vad jag har på mig :P Och vitt är inte direkt min färg ;) Men 199 pix för denna lilla klänning vart inte så tokigt, känns inte lönt att spendera massa pengar på en klänning som man antagligen inte kommer använda igen..


Jag är i alla fall nöjd. Billig klänning och billiga skor, kan ju inte bli bättre;)




God morgon!




Bild: Jag

Jag måste bli bättre på att inte somna i soffan, igår somnade jag redan på första filmen! Och Fredrik kollade på sisådär 4 filmer eller nått.. Det är ju pinsamt. Vi gick och la oss kl 6 i morse, eller han gjorde. Jag har ju redan sovit jättelänge,.. Jag försökte somna, men nu har han ju börjat snarka så in i hundan! Men vet ju inte vart man ska ta vägen! Så jag la mig i soffan och sov lite till..


Ännu en bra dag väntar :)
Har nyss kollat på det senaste Greys anatomy avsnittet, i want more!! Bah! och så måste man vänta i en hel vecka ,.. funderar på att hämta hit säsongerna och kolla på alla avsnitt en gång till :P Eller kanske man ska börja om på vänner eller sex and the city- boxen. Livet är fyllt med svåra val.

Snart är det dags för ett möte med banken, och sen ska jag och mor åka iväg och handla presenter




Halloj!!



Bild: Jag


Idag är det en riktigt bra dag! Jag träffade sötaste Linnéa på tågstationen och vi snackade gott :) Så blev dagen ännu bättre. Sen vart jag jos polisen och fixade pass och ID kort. 800 spänn! Och jag får det nästa vecka! Helt sjukt bra, trodde det skulle gå på över tusen och att det skulle ta en månad innan man fick det ;) Fotot blev inte så bra,. men va fan ska bara ha det i 5 år sen är det dags att skaffa nytt igen! Haha!

Nu ska jag och älsko fixa lite andra ärenden att fixa :)



Tom dag



Bild: Jag


Idag har det inte hänt sådär jättemycket, har typ varit i skolan,.. och sen raidat ;) Måste ju testa vad daton går för ^^ Sen blir det väl lite film eller nått. 

men sen är det dags att kräma på med pluggandet, och redigerandet. Sen har jag även en bunt med andra grejer att göra; fixa pass & ID kort, prata med banken, handla presenter. Mucho full vecka/veckor


Ny dator!

Tihi! Har varit iväg och köpt med en stationär :D
Håller på att installera den nu, fett nice! Sen ska det spenderas timmar med att installera World of warcraft ;) Så en liten stund till kommer jag att behöva spendera på Älskos dator.

Busy busy




Har väldigt många grejer på gång just nu. Min vecka är fullspäckad! och ett bra tag efter det ;) Har dock flera roliga projekt som har med företaget på G. Idag ramlade den första bröllopsförfrågningen för sommaren 2010 in! Så långt har jag inte äns hunnit planera :P Men det känns ändå himla kul! Är lite rädd för att det ska bli kämpigt att få in tillräckligt med fotojobb nästa år,. det som är himla bra med bröllop är att det oftas är på lördagar, så om jag väljer att plugga vidare så är inte det något större hinder, vilket är perfekt :)

Denna sommarn så har jag satt ut en veckas semester. helt galet! visserligen har jag fler veckor ledigt,. men bara en där jag åker iväg på semester :) men det är ändå en hel del bröllop som ska dokumenteras.


God morgon!



Bild: Jag
ännu en bild från pluggandet igår ;)


Blörgh! Ska snart till skolan.. jag måste. Ska försöka göra ett NK prov idag, och sen matte prov på torsdag, gärna filosofi också. Massor av prov, hemtentor och mög. Och allt jag kan tänka på är hur jag ska få företaget att bli större.

Värdelös




Jag är värdelös på att plugga, har försökt plugga matte men har inte kommit så långt. Det är ju skitsvårt och jag fattar inte. Funktioner håller jag på med nu,. det det är himla många olik uträckningar man ska lära sig, så fort man börjat fatta den enda så är det dags att lära sig en ny, Jobbigt. Sen slänger jag iväg matteböckerna och börjar plugga något annat ämne ,.. men det slutar alltid med att jag tar fram kameran och tar en massa onödigt och fula bilder, på mig när jag göra fula gimaser :P

Edit: Öppnar word för att skriva över arbetet jag gjort till datorn, och nu vill inte det heller funkar. Antagligen för att Fredrik bara fick ett demo exemplar när han köpte datorn. Skit också! bara massa motgångar hela tiden, är så trött på det!

och på de som jag försöker göra bra så ser jag mest ut som en kille







Hejhej!




Morron morron!
Idag var planen att fixa med hemsidan, men programmet till in funka :/ Det funkar hur bra som helst hemma fast det tar jättelång tid att fixa den hemma då det är sån pop up blockering i programmet så man måste trycka Ctrl varje gång man ska lägga in någonting, fett irriterande.

Så nu ska jag gå och plugga istället,.





Hedda 1 år!


Tårtan som Morgans syster gjort




Present öppning, lillan älskar kläder ;)



Mormor och Barnbarn




Lyckliga familjen

Det var riktigt kul att träffa Hedda igen. Hon är så bedårande! Får ta oh åka dit snart, och ta lite mer planerade bilder med reflexskäms och sånt. Snart  dags för julkort igen ju ;)







Filmkväll och barnkalas



Bild: Jag

Igår spenderades kväll med att spela resident evil 5, det var ju faktist ganska kul! :) Aa, det var en riktigt bra dag igår. Idag blir det barnkalas, Heddas 1 års kalas och sen blir det födelsedagsfest hos Johanna, ska bli trevligt trevligt :) Ska försöka hinna plugga. måste plugga :/ och fixa hemsidan. och en massa annat.
men just nu ska måste jag duscha.

 

Uppåt!

Då var man hemma igen :)
Det har gått riktigt bra idag, och jag tror att även denna fotograferingen kommer bli kanon! Underbart ställe som dom har bestämt sig att gifta sig på,. kommer dock inte ihåg vad det hette :/ och deras lilla son var sockersöt! Åhh längtar!

Är på massa bra humör idag!
Har jobbat lite med men företaget och räknat ytterster få mattetal, men det är bättre än inget ;) Ska dock försöka plugga mer. Det jag vill göra är att få igång företaget, börja marknadsför mig och få mer jobb, men jag har helt ärligt inte tid. De fotojobb jag har nu under skoltidens gång är mer än nog, det är endå en hel del arbete före, under och efter en bröllopsfotografering,. eller fotografering över huvudtaget. Men det är så kul!

Håller på med ett projekt som har lite med företaget och göra, det ska bli himla nice! Är fortfarande lite rädd över att det inte blir lika bra som jag förväntar mig :/ Aja, face your fear! Nu ska jag trixa lite med hemsidan så att den blir färdig någon gång och sen ska jag till älsko!

Hoppas ni har det underbart! :)
/Annelie




God morgon!


Idag ska jag iväg till Hässleholm
, för att möta en blivande brud och förbereda lite för bröllopet.
Det har 1,5 h att åka dit med tåg,. så jag ska försöka plugga lite under tiden, dock är jag mest rädd för att min mobil ska dö :/ Jag har inte hittat min laddare och jag har inte tid till att åka hem om... typsikt.

Annars så är det bara plugg på schemat. Fredrik vill att vi ska städa lägenheten och jag vill redigera bilder, men man kan inte alltid få som man vill ;) Vi borde dock städa, vi har inte råd att betala Sara för städning längre :P


Aja, nu ska jag väl försöka snygga till mig lite!
Hörs sen! / A




Studiofoto



Bild: Jag

Hittade studiobilderna som jag och tuva tog för ett ganska bra tag sen :)
Dom var på dem lilla hårddisken och den har inte jag kollat i på hur länge som helst, fanns en hel del bra som jag nog inte visat innan. Detta var första gången jag fotade i studio, så ljussättningen är inte sådär jätteperfekt precis ;)



Testbilder

Nu har jag tagit tag i mitt lilla färgproblem på skärmen,
jag har skickat efter en testbild från crimson,. och så kan man jämföra färgerna på bilden med skärmen och justera. Skit smart! annars kostar sånda där kalibereringgrejer runt tusenlappen. Ganska smart.

*Länk*


Ny redigering



Bild: Jag

Har suttit och pillat lite med denna bilden, jag tyckte denna blev mycket bättre. Lite mer som händer.

Orginal bilden:









Halloj!

Jag är ganska knäpp.
Min far ringde och sa att dom hade förlängt ansökningstiden till 12.00 idag, och vad gör jag nu? Jo, jag har suttit och kollat runt på en massa utbildningar, men hopp om att hitta någon som jag vill söka.

En skola har jag hittat, för längesen, som jag ska söka. Men sista ansökningsdagen är 1 juni, så det är ganska chill. Har inte varit riktigt pepp på att kolla olika utbildningar nu när KY- utbildningen i Göteborg la ner- Det var ju den som jag ville gå ,.. förhoppningsvis så ska den startas igen 2010..

Aja, just nu borde jag fokusera på att klara gymnasiet.