Sötunge!

Heddis är det sötaste ungen! Här blir hon fönad på av sin kära mor.
Hos småttingarna

Idag blir det ett besök hos Moster, och de två söta fisarna! Och denna gången hänger kameran med.
Dagen efter

denna dagen brukar bestå av pyjamas och allmän slöhet,
men icke idag! Först blir det middag hos mormor och sen julfirade hos Håkan (fredriks far), fullt upp.


Jag hoppas ni alla har haft en underbar jul!
/ Annelie


Julstress
En heldag i helsingborg och ännu är inte alla julklappar klara, men vi vet i alla fall vad vi ska köpa :) Fast vi latade oss lite och pallade inte åka till Väla, så det fick bli hbg centrum. Mysig var det! Massa snö och härlig julkänsla :)

Vi har inte hunnit med att slänga upp julgrannen ännu, ops! Det är ju julafton snart, vilket är helt sinnes! Känns som det fortfarande är flera veckor kvar tills dess. Panik Panik! Jepp, klockan är nu 02.55 och jag ska vara redo imorgon 09.30, vilket kanske inte är så farligt om det inte var för att jag glömt att handla lite mer till lillkusinerna,.. så nu måste jag försöka fixa det innan.


Det har ändå varit en riktigt bra dag, jag är mäkta trött, vilket kanske märks, och ska gå och lägga mig nu. Natti.
18.01

Nu blir det liten myskväll hemma hos Catti, lite händer & fötter och lite godis.
inte helt tokigt.

Snödag

I said brr it cold out here there most be some minus grader in atmosphere
I said: ohee ohee oh
ice ice ice

Snow it down!


Det är en sån perfekt snödag i Landskrona idag, perfekt med snö, urfint ljus och fortfarande minusgrader så att snön inte smäller. Kanon mysigt! Mycket folk ute på stan och sånt också, julkänsla!
Jag var nyss ute på min första snöfotorunda, ni vet, den där obligatoriska fotorundan som alla som fotograferar har, jäklar vilket liv det skulle bli om man skippade den!


Bilder kommer senare


Hurra
Älsko blev gammal igår! (25) Vilket firades med städning och kinamat ;) Han jobbar så vi sparar kalaset till senare. Han syster var dock här och lämnade en present och en bunta ballongen. Skojigt!


Detta inlägg var menat för längesen, men tja, dagar har inte gått riktigt som jag vill och inte ser det ut till att bli bättre heller, men efter regnet kommer solsken,. eller i detta fallet SNÖ! Pepp pepp!

happ

En sak är säker. Minneskort gillar inte mig.

Tog lite bilder innan idag, och nu när jag skulle lägga in dom i datorn så krascha det, tror jag. Det funkar inte iaf, "CF-kortet är inte formaterat" är allt som kommer upp. Dt funkar inte att fixa med alla de där programmen såsom Data Rescue då datorn inte varkar hitta kortet,.. bah! och nä, det funkar inte heller när man försöker via kameran. Och inte funkat det att formatera skiten i heller ,.

Är mäkta trött på att saker aldrig vill funka -.-
Usch!


Usch Usch USCH! Är det något som jag är dålig på så är det att ta betalt.
Har ett par som inte betalt fakturan i tid, och jag vill inte behöva debitera den där förseningsavgiften,. och tänka men jag avvakar lite, dom betalar säkert in den snart. Inte någon inbetalning ännu.
Skrev ett mail till dom nyss att jag skickar en ny faktura med avgiften om de inte betalar denna månaden,.

Känns extra jobbigt nu, i och med julen och sånt..Juletid

Imorgon blir det julbak med denna fina människan! Lussekatter och pepparkakor ska det bli! (om vi lyckas så att säga,.) Det gick inte så bra förra året när jag o älsko glömde sockret, två gånger!
Nja, man har ju haft några missöden i köket under sina år, men det börjar i alla fall bli bättre,. min köttfärs förra veckan blev kanon god!Fel skickat sms

Hahaahahahah!

www.felsms.com


dock otroligt många som är otrogna -.-8 dec

Går en workshops grej på folkuniversitetet där vi göra fixa med digital storytelling, "ett digitalt cv". Kan ju vara bra för en arbetssökande som man är!

Citat från Anna Ankas julkalender; "på julen ska man inte prata miljö, för det är too late"
Det läskiga är att hon antagligen har helt rätt. Läste en artikel på aftonbladet där isbjörnarna tvingas bli kannibalen p.g.a. klimathotet, ajdå. Jag kan ju inte påstå att jag gör allt jag kan för miljön i heller, här blir det typ panta flaskor & sortera glas är något som tillhör vardagen här hemma. Vilket igentligen inte är så mycket, men om alla hade gjort det i hela världen så hade det säkert blivit en rejäll förbättring,..

I en annan artikel bara lite längre ner står det om ökade klyftor i sverige, de rika blir rikare och de fattiga blir fattigare, dock kan man bara gratulera Moderaterna, som fått som dom vill!

usch, vad det är tråkigt att tänka på,.


Edit:  Det var faktist ganska kul idag, kom igång med min video =)
Igår

En bild från mina o annas lilla fotorunda :) Jag håller på att hjälpa henne med sin kamera så vi kör lite fotorunder lite då och då. Nu har fått henne till att låna ett fast 50, så det var vi "tränade", och då fortsätta pränta in ISO, slutartid och bländarvärdet och deras samband...
fick massa cred att jag vart bra på att lära ut, good to know!07.00

Att boka körlektion 07.20 var en dum idé,..