träningsvärk!

 

Puh! Jag har sån himla träningsverk!
I förgår körde jag min första löprunda på flera månader och igår tränade jag och jocke överkropp i en timme! Helt galet! Nu kan jag knappt röra kroppen... varför plågar man sig sjäv såhär? haha jo för att;
Jag och min syster har en träningsutmaning; 50 st pass på minst 30 min på 3 månader. (enligt den på facebook så är det 100 pass på 4 månader, men det skulle bli 6 pass i veckan och ja, vem orkar det igentligen?). Men det går rätt bra, förutom att min syster leder,. och jag lider.
 
Idag är det bara vila sen ska jag försöka hinna med (orka) ett pass imorgon,. ska jobba, kolla hus (woot!?) och sen på ett möte ang. fotografering. Fullt upp, men så kul!
 
 
 

Nu börjar det lugna sig

 

Puh! Då var två hektiskta veckor över! Denna helgen som kommer ska jag göra så lite som möjligt! Haha!
 
Jag är otroligt glad över min hemsida! Den har varit upp i en månad nu och det har börjar trilla in förfrågningar, och en bokning! ♥ Så himla pepp! Hade verkligen inte trott att det skulle gå så bra, den lanserades ju faktiskt efter bokningssäsongen.
 
Nu är det bara en jobbig sak som återstår. Begravningen imorgon.....
sen är det bara till att köra på och peppa, jobba och träna :)
 

vilken röra!

 
Är det bara jag, eller tycks allting alltid köra ihop sig samtidigt?
Jag är så himla glad att min hemsida är uppe och har varit riktigt jäkla pepp på att kicka igång företaget på riktigt! men istället så blir det riktigt stressigt på jobb, jockens familj har fått riktigt jobbiga besked, jag satsar fullt på körkortet, dessutom så är det fester, möten och kompisar som vill träffas samma helger.
Sjukt tråkigt när man måste välja... MEN, snart ny vecka och nya tag. Det ska blir bra! ♥