Facebook!

 
In och gilla min sida på facebook!! ♥
 
 

DET ÄR KLART!!

 
HEMSIDAN ÄR KLAR!!
(-ish)
 
 

Fy vad skönt det känns! Och sjukt spännande! ihh! Har ju dragit igång min facebook också, in och gilla! ♥
 

Go You Own Way

 
 
Dagens pepplåt! Förra veckan är verkligen ingen toppen vecka, och denna blev ju inte alls som planerad. Men det är bara till att försöka göra det bästa av situationen! Och det börjas med peppmusik! ♥
 
Okey, helgen var dock bra. Alla Hjärtans Dags mys med Jocken, sen hälsa på familjen i Häljarp vilket resuterade i en dyr, men välbehövd, tur till IKEA.

Då är det snart Alla hjärtans dag!

 
Jag tycker i alla fall det ska bli mysigt. Vi har inte direkt några stora planer, men vi ska laga tre rätters och kanske dricka lite vin. MYS!
 
Jag förstår verkligen inte hatet mot denna dagen. En massa sura krönikörer (?) och bittra människor som skriker "bojkotta alla hjärtans dag", fruktansvärt löjligt. Visst kan jag hålla med om att det ibland går till överdrift, men bara för att man lägger lite extra krut på att uppmärksamma sin/ sina närmsta just denna dagen betyder inte det att man inte gör det de andra 264?
 
Tycker snarare att det borde komma fler sådana dagar, Kärlek ska man inte dra ner på!
 
Hoppas ni får en underbara Alla hjärtans dag och helg! ♥

Bra vecka

Hemsidan snart färdig, tränat ordentligt, umgåtts med vänner, jobb säkrat ett tag till, Jocken <3, och min syster är tillräckligt läkt för sista operationen. Bra vecka.
 Bröllopsfavoriter

 

Inte trodde jag att det skulle bara såhär svårt att välja ut bröllopsfavoriter! Det är till portfolion till min nya hemsida och ja, det är verkligen supersvårt! Har letat, storterat och velat fram och tillbaka i 3 dagar nu. Nu brjar jag äntligen bli färdigt med bröllopen iaf,. men det känns inte helt rätt ännu,. hmm,.