Bröllopsdagssmygtitt från förre bröllopet


Idag är det dags att fotografera bröllop i Lund, och aldeles snart dags att gå. Känner mig nervös, mer än vad jag brukar så jag har gått igenom allting flera gånger och allt är med. Paret har inte skickat checklistan så jag tror det är det som gör det :P Kollar alltid igenom den precis innan det är dags.

Ses!


Banken
Idag har hon varit på banken. Gjorde min första företagsinsättning, boyah! Det ska firas senare idag ;)
Jag gillar banken, swedbank, som är alltid så trevliga där, trots att jag oftast framstår som förrvirrad och flummig ^^ Idag fick jag även en ny dosa! Woho! Ville igentligen bara få bytat batteri i min gamla, men dom har tydligen slutat med sånt där och hänvisar en nu till expert. dåligt. Men jag fick mig en sånhära som man tydligen inte ska behöva buta batteri- utan extra kostnad! Alltså gratis - jag gillar gratis.


Jag kommer bli en såndär tant som går till banken varje dag för att kolla hur min sparränta liggerEn liten bildBild: Jag
Senaste tiden
Ja det har ju hänt en hel del den senaste tiden,.
Jag har bland annat fixat håret :) Fick det av min kära moster i studentpresent, väldigt bra present tycker jag. Så det blev nästan en heldag hemma hos henne i sjöbo (hon har sin salong där) där är mörkt med lite röd ton i och sen lite slingor i det oranga hållet, förstår att det låter knäppt med det blev kanon och jag är supernöjd :)

Jag har börjat träna på 24/7, men visserligen har det inte blivit alls denna veckan, haft lite mycket att göra. Man snart ska jag dra igång igen, och då även dra med min älsko ;)

Mycket har som sakt hänt, men det känns bra. Jag har styrt upp både mitt liv och företaget lite känns det som. Sorterat papper, varit på möten, bokat mötet, pratat med körskolan, svarat på mail osv.

Idag är jag färdigt med mina måsten, och klockan är bara 1 :) Nu ska jag ta och städa lite och sen redigera lite bilder under dagen.

Söndagskväll
Tack för en fin kväll Klina!

Kvällen har spenderats med min fina vän Lina, och trots att sessionen inte blev värst lyckad så var det ändå himla trevligt. Vi får helt enkelt köra någon annan gång så får du lämna ditt crazy eye hemma ;) Några fina bilder blev det i alla fall. Och dessutom så fick mina ben bada lite.. bland tång och äckliga djur. usch!

Nu har jag även varit på gymmet i en timmes tid och nu ska jag kolla Sex and the city och äta Ben en jerry's, mums!


mina bleka badande ben, och lite av min fina nya klänning..


blomstertidBild: Jag

Idag var det planerat att ta lite fina bilder på Catti och Lina, men eftersom solen inte vill titta fram idag så får vi vänta med den ideén. Lina ska fotograferas ändå :) Får se vad man kan göra i detta tråkiga vädert, jag känner mig ganska tom i huvet,. men det ska nog bli bra


Hallåja!

Nu är våran lilla Annelie go o glá!
Hon har spenderat kvällen på krogen. Gången är lite vingling och också pratet? men ändå,. jag har jobbat flera timmar på en lördag så jag tror det jämnar ut sig ;) Dessutom jobbat med några av dom bästa bilder någonsin :P hehe *stolt*

Och jag måste säga, även fast det inte är så många så tycker hon om sina fina läsare :) Hoppas ni har en underbar lördagskväll/natt!

Puss!


 


Lycka!Bild: Jag


Jag vill bara skrika! Jag håller på att redigera de bästa bilderna som jag någonsin tagit! Och dom tar aldrig slut! från det första bröllopet som jag använde min nya kamera, vilket underbart resultat!

Blev nervös när jag såg ISO 800 i informationsrutan,.. men det är ju nästintill brusfritt :D Måste säga att jag är himla nöjd med kameran. Och att jag inte alls ångrar att jag köpte denna istället för 5D mk 2. Nu ska jag spara ihop till en kamera från 1D nivån. Och det kan ju ta något år ;) men det är himla spännande att se skillnaden mellan en sån och min nuvarande,.men jag tror inte att skillnaden mellan dom och 5Dn är lika stor som 400Dn och 5Dn, det vore ju galet!

Nu blev det en massa siffor och D:n, skulle bara dela med mig lita av glädjen, och nu ska jag fortsätta jobba


Blir knäpp!

Ibland blir jag knäpp på min pojkvän! Idag skulle vi först dra till 24/7 och fixa gymkort till honom och sen dra till stranden. Jag har inte solat någonting denna sommaren och bara badat en gång :(,.. och gissa vad han gör nu! Han sover! Och så är det nästan alltid när båda han och jag är lediga. Han sover bort dagarna och är uppe hela nätterna. Det går väl ann på vintern på på sommaren ska man ju njuta av solen och havet!

Istället sitter jag här och har tråkigt. Tänkte åka hem när Fredrik ska träffa kompisar vid 5 tiden och hämta grejerm,. men jag kanske ska göra det nu istället? Han kommer säkert sova en timme till och sen tar det en timme för honom att dricka kaffe och läsa nyheterna och ja, sen är det inte lönt att dra till stranden. Som sakt, blir knäpp på honom! 

Och kompisarna har sommarjobb så dom kan jag inte heller dra och bada med. Denna sommaren har än så länge varit ganska bortkastad. Längtar till augusti när det är bröllopsfotograferingar varje helg.

lite smått irriterad,...


blögh
Jag saknar min kamera. Har så fruktansvärt tråkigt just nu,.. :( och både kameran och hårddisken är där hemma i Häljarp. Nackdelen med att ha två hem. Funderar på att åka och hämta de, men det är så dyrt att åka fram och tillbaka hela tiden. åh! jobbigt!

Jag var nere på stan och kollade runt bland affärerna. Hittade en finfin klänning för 300spänn! Svin dyrt! men jag tror den är värd det ;)


Vad gör den lilla fotografen?

Gissa vad jag gör på min födelsedag?
Jag håller på att snygga till hemsidan :P Blir helt stressad över att runt och veta att folk klickar in på min hemsidan,. som för tillfället inte ser så snygg ut. Ofta man anställer en fotograf som inte har en snygg hemsida? Njaä,. kanske inte.
Visserligen vill jag ha en enkel hemsida, men inte tråkig som den är nu :/ Önskar jag kunde lite mer om webbdesign. Funderar på att gå en kurs.

Så nu vet nu det!
Puss!


Jag fyller år!
Det känns inte särskilt märkvärdigt igentligen,.
det är ju 20 man vill bli ;)
Det har varit så himla mycket nu den senaste tiden så jag har en totalt glömt min fördelsedag, Fredrik påminde mig för en  vecka sen :P Han som inte brukar komma ihåg datum,.
eller kanske man kommit till den åldern då man inte bryr sig längre?

Och det är inte heller så att jag önskar mig något, jag känner mig nöjd med det jag har.. fast fler kamerasaker hade inte suttit fler , dock så är det nog lite för dyrt ^^ och en resa,. Det har jag velat ha länge! men det blir aldrig av för att Fredrik schema/ jobb är så dåligt. Har man en semestervecka som man kan ta ledigt ska man väl kunna ta den när man vill? Det är väl det som är hela grejen med semesterveckor? :*(

Aja, dagen ska firas hemma med grillat och sen blir det utgång i Landskrona.