i´m back!Då är man hemma igen efter en helt underbar semester i varmen! Det har varit helt otroligt roligt och vi har sjukt härliga människor. Kommer nog få bli en roadtrip i England i framtiden så man kan träffa dom igen =)

Sjukt härligt att våren kommit precis lagom till man kom hem också!
hade ju hagel och snöslask när vi lämnade Sverige för 36 plusgrader i Sharm el Sheik ;)


Men mer om resan senare, nu ska jag ta igen en vecka + en helg missade serier eller bege mig till landskrona..

snart måndag!Jag vill såååå gärna ha min hemsida helt 100% färdig!
Är supernöjd med den och vill publicera den nu nu NU!


och nu,.

oj! vad skönt med helg! Det har varit helt tokig på jobb idag så det är verkligen en välförtjänt helg. Dessutom så är det måånga kalas denna och förra veckan.
men! jag har antaligen ett bröllop till i år inbokat! Yeeeeey! ska bli så himla kul att komma igång med bröllopsfotografering, och porträtt såklart, och speciellt när jag kommit så långt att jag kan ta ordinarie priser igen, hehe.
(har just nu 50% rabatt på alla paket! så passa på!).. kommer lite fler bilder på sötaste Luddetre vi med digitalkameranVi efter att  V I  köpt en canon ixus något på nyöppnade Media Markt här i Helsingborg. Äntligen en liten kamera! :) Skönt att ha en kamera som är lätt att ta med sig, dock kommer inte detta hjälpa stora kameran. Hade ju tänkt att bli bättre på att bära med den,. menmen ..
Vi igen, efter Media Markt på matstopp hos Jockens mor.
Jag och en lagom onykter Jocken när vi firade Påsk i Polen. Love him ♥första bröllopet


Har valt ut mina bröllopsfavoriter till ett bildspel.

Dessa bilderna är från mitt allra första bröllop någonsin. 2008 05 31 fotograferade jag vackra Anna och Jens i Varberg. Och jag är fortfarande väldigt nöjd med fotografierna, det måste varit en rejäll dos av nybörjar tur!

Det har varit jättekul att gå igenom gamla bilder, fy vad jag utvecklas! Speciellt med redigeringen, haha! Har redigerat om en massa bilder som jag nu tycker blivit mycket bättre. Roligt roligt roligt :)


Nu är det dags att gå inom porträttfavoriterna!


uppdaterat

porträtt och bröllopsfotograf i Skåne, Helsingborg, Lund, Malmö. bröllop, fotograf, skåne

Ny header! Och bakgrund! :D

Idag har jag fixat med PDF prislistor och headers till här på bloggen och den nya hemsidan. Riktigt nöjd! (efter mååånga olika varianter) Har hållt på hela dagen typ, vilken tid det tar! Men snart helt färdigt :)

Att jag inte kommer in på min externa hårddisk gör inte saker lättare,.. blää,. hoppas hoppas den inte totalkrashat! Någon som vet vad som händer när en hårddisk krashar??


hooked
Är helt fast på denna låten, så härligt knäpp. "sån låt som du gillar" sa Jocke när han spelade den för mig. Och oh yes, så var det.
hundvakter

fotograf annelie malmgren, bröllop, portätt

f i n a   l i l l a   l u d d e


Denna klumpen har vi passat denna helgen. Hur kul som helst! Idag är det söndag och det är dags för lilla (rätt stora!) Ludde att åka hem. Helt ärligt så hoppas jag att han inte kommer vilja följa med! Haha!

Vi har haft en väldigt mysig helg med massor av promenader och mys. Och såklart mycket valpigheter! Puh! Vad jobbigt det kan vara! Speciellt i början, "nya" människor, nytt hem, nytt område, nya hundvänner. Det är mycket att vänja sig vid och det var myyyycket trots och dumheter. Men nu har vi blivit bra vänner och det kommer bli tomt när han åker iväg. Min lille vän ♥

Kommer bli många luddefotografier på bloggen i dagarna!