Karin ♥ Pelle

idag har jag redigerat bröllopsfotograferierna från karin och pelles bröllop. jag är supernöjd med bilderna! mitt första bröllop på nästan ett år, och det blev verkligen bokat i sista minuten! karin ringde mig bara några dagar innan! haha! det blev en kort session med massa kärlek och fina fotografier.

här kommer ett urval av mina favoriter.


bröllop

fotograf helsingborg

bröllopsfotograf skåne

bröllop landskrona

fotograf i skåne bröllop

bröllopsfotograf

tack karin och pelle för en mysig fotografering!
hoppas ni får en underbar framtid :)

inspiration, tack!


jag har fått flygbiljetterna! wohoo! Nu är det bara en månad och 4 dagar kvar till vi åker! :)

 

förutom det så är denna dagen ganska grå än så länge, men jag ska försöka kicka igång mig med lite musik så jag kan få hemsidan klart så jag kan satsa stort på att bli en etablerad fotograf. nu jäklar!


fotograf annelie malmgren - porträtt och bröllopsfotograf i skåne


oj! bara det gjorde mig lite mer inspirerad! :D det jag skulle vilja nu är att ha en logga jag är nöjd med, en som är jag. och fy vad det är svårt! hade också velat ha ett företagsnamn,. aja, får fortsätta spåna på det. Borde jag kanske välja en starkare lila färg till hemsidan? borde jag köpa en snygg hemsida? på vilka sätt ska jag marknadsföra mig? ... ja, funderingarna är många och jag vet knappt vilken ände jag ska börja i. men, bra kommer det bli!

 

 


frustration!

håller på med en ny hemsida. nu har jag råkad spara över fel så jag måste göra om en hel sida igen! baaaahh! känns som en typisk "annelie grej"- att göra. och jag skulle igentligen börjat städa för 2 timmar sedan! och här sitter jag i pyjamas..

ska ha middagsbesök här idag. ojdå.

porträtt, fotograf, Skåne, Helsingborg, bröllop, fotografi

Jag älskar dig över allt annat ♥


porträtt, fotograf, Skåne, Helsingborg, bröllop, fotografi

porträtt, fotograf, Skåne, Helsingborg, bröllop, fotografi
min lilla fjant ♥årets första,..

g r i l l n i n g !

Jepp, 1 mars- årets första grillning. Det var fortfarande lite för kallt ute, så vi satte grillen precis utanför balkongdörren och grillade därifrån! Haha! Sjukt smart, då slipper man ju till och med att gå ut.
Tyvärr så har det ju börjat snöa igen,. men vårkänslorna har varit starka de senaste dagarna!
Jag inväntar valda fotografier från brudparet jag fotograferade förra veckan. Snart bli det lite bröllopsfotografier på bloggen igen! Woho! :D
söndagsmys


m i n   ä l s k l i n g


I söndags var den mysigaste söndagen på länge. Solen sken, humöret var på topp, och framför allt, det osade inte av bakis-stankt i rummet.
Efter lite "spela gitarr mys" och en himmelsk bullfrukost så gick vi en lång promenad och passade på att mata ankorna. Och yes, jag har fotografier på det också :)