Matlagningsmys

Jag och Älsko ska göra middag nu. Det blir stekt potatis och fläskfilé. Mums!
Fast just nu är jag mest sugen på moussaka som vi igentligen skulle göra , men detta blir det det med ;) Dessutom så jag har lite lyx, Fredrik har både diskar och börjat med maten :P

Sen har vi varit och köpt lita nya filmer också, som har blivit en vanlig visa efter löning.


Strålande dag


Strålande dag och strålande humör :)
Idag känns det som det kommer bli en bra dag, så det är ju nice. Sov riktigt länge också, gick upp typ fär en halvtimme sen eller fått. Fett skönt. Kan ju bero på att jag inte kunde somna igår och gick och la min vid 6 tiden :P men ändå.

Tror jag ska dra med Fredrik på en promenad, måste ju passa på när solen är framme


Pengar ut



Bild: Jag



Fy vad det är tråkigt att betala räkningar! Har varit slarvig denna månaden och betalade en räkning som legat ett tag, sista dagen för att betala den är den 28de. Får lite ångest över sånt, så känns det ganske skönt :) Blev ganske mycket ut denna månaden, fick bla räkning från DigitalFoto på 300;- (för att fortsätta prenumera, 6 nr till)

Jag hoppas på att glida in på en räkmacka in i arbetslivet :) Det ser ganska bra ut. Har lämnat en sommarjobbs ansökan på Netto (ja, det stället som rånas minst en gång i månaden), och fick reda på att min far känner en vars fru jobbar där och har ansvar över anställningarna :D Kan ju inte direkt vara någon dåligt ;) Och om detta inte går så har jag lämnat ut en hel del ansökningar till. Och om inte det heller skulle funkar så kommer jag kunna ha en liten inkomst från företaget.


Bröllopsbilder i massor :)



Bild: Jag

Idag har jag fått gjort massor :D Känns himla bra, dock är jag fortfarande lite efter i planerinen,. men jag håller på att komma i kapp iallafall :) Ska skicka ibäg bilderna till ett par idag, så om några dagar kommer det nog upp bilder från det bröllopet. Bilden över är dock inte redigerad ännu, tänkte att jag skulle beskära den lite ;)

Em,. annars har det inte hänt mycket och det är inte mycket som händer, ska hem idag,. vet inte om jag stannar hemma eller om jag drar in till stan igen, men det visar sig.





Konstig natt

Vaknade upp på soffan vid kl 8 i morse, ingen Fredrik brevid mig. Konstigt att han inte väckt mig så vi gick och la oss tillsamman. Sen kommer jag in i sovrummet så ligger han där och brer sig över hela sängen (har ju ändå 160 säng) och jag får trycka in mig där på en liten ledig ruta. Till min förvåning så ligger han med kläderna på! Urskumt.
Jag gik upp för sisådär en timme sen, och Fredrik klampade nyss upp för ett glas vatten. Han frågade vi borstade tänderna innan vi gick och la oss.... lite knasigt, Aja.

Jag har fixat designen i firefox nu, så nu ska det se bättre ut. Det är nog bara på Fredriks andra dator där den ser knasig ut, men det göra alla designer. Nu har jag bara det tråkiga jobbet att dela upp kategegorierna igen ,..

(Edit: fasen!! jag tog 'återställ kodmall' så nu har jag så nu måste jag göra om menylänk grejen från början :( och en hel drös andra saker,. var dum nog att inte spara min gamla design... )



Blögh

Fick nyss veta att designen ser ganska knasig ut i firefox,
har fixat med lite så det ser hyfsat ut där nu med, men jag orkar inte hålla på med det just nu, så det får se lite konstigt ut ;)

Lägenheten full av latmaskar


Bild: Jag


Kryp ner hos älsko och sa att klockan svart var två och fick svaret "mm en liten studn till, måste somna om snabbt, hade sånt härlig dröm" hehe sötnöten :) Sen när jag kom ut ur sovrummet igen så hittade jag de här två fjantarna. Som är så himla söta ibland <3 Spock till vänster och Kirk till höger.

Dock blev bilden inte den bästa, att få bra bilder på svarta katter är inte lätt :P

Nya designen uppe




Jag gillar header, men det andra är jag inte riktigt nöjd med,.
så jag kommer säkert ändra runt en massa, lägga in lite bilder vid menyn och sånt,. men just nu orkar jag inte pilla mer. Klockan bli snart två och runt då kommer Fredrik vakna, så då får jag vara lite social ;)

Känns lite konstigt att kolla på sin egen blogg nu, hade den andra jättelänge.

Dagens middag

Nu håller jag och älsko på att göra ugnsbakad farlukorv a lá oss ;)
Ska nog bli himla gott, och detta hat vi inte gjort innan heller. Fett nice.

Fick ett himla roligt mail idag :D

överbliven pizza mums!



Bild: Jag

Dagen efter en myskväll är vekligen underbara :)
Pizza till frukost, och en massa chips och ja idag också turkisk pepparn som jag köpte igår (godiset  :P). Nu ska jag ta och äta upp resterna från min nr 43 och försöka göra något vettigt, typ fixa med nya designen,.




God morgon!


Idag måste jag verkligen lägga manken till och få saker och ting gjort.
Min att göra lista är ganska lång, och jag vill helst ha färdigt sakerna innan lovet är slut (allstå denna veckan), fick sitta igår och redigera en massa bilder på Tuvas föreställning som jag tog under dagen, som skulle tydligen skickas till press samma dag, och det hade jag inte fått reda på :P så allt annat fick skjutas upp.

Men nu är jag full av ny energi :) Det där lilla personliga problemmet igår är löst, så det känns himla bra.






Bild: Jag

Bild från dans- och teaterföreställningen L' Intacte
Det är som sakt Tuva som har satt upp den med hjälp av Caroline och lite sånt,. em,.
ni kan läsa om den
här, ni borde gå och se den om ni bor i Skåne, har inte sett mer än dom första scenerna men det verkar bra :)



Ny design på G





Håller på med en ny design :)
Är ganska trött på att ha liknande design som en 'storbloggerska', så jag gör en ny. Är inte rikigt nöj med den ännu,. men det är svårt att toppa den jag har nu :/ Blev sjukt nöjd med min nuvarande. menmen,. den nya blir en väldigt enkel en. men ja, det ska nog bli bra. em ja, så det är vad jag hittar på nu.
Får bara hoppas att jag får ha denna i fred :P



Ska snart gå och tacklas med en grej, åhh vill inte! jag är iaf på lite bättre humör nu.


Inte världsbäst



Bild: Jag


Nä, humöret är inte på det bästa just nu. Ska ta och redigera lite bilder och försöka komma på bättre tankar. Klocken tre ska jag iväg på fotouppdrag. Ska ta bilder på Tuva föreställning, har varit himla pepp på det i flera veckor nu,. men för tillfället så känns det inte så bra. Blögh.

Bättre tankar, bättre tankar, bättre tankar, bättre tankar ,..



ojdå,.


Detta brådar inte gott,
men jag antar väl att det bara är till att vänta och se vad som händer.


Fail





Jag har failat med vitlöksbröder XD
Det blir minst 20 min i ugnen istället för 10,. ojdå.

Nä nu ska jag ta mitt brända vitlöksbröd och slänge igång en film,. dock så har Fredrik igång något PS2 spel :/ får se så jag inte råkar förstöra det. En gång för inte så längesen var jag nära på att spela över deras (Fredrik o hans brors) final fantasy sparning ;) Då hade dom suttit med det i flera dagar i flera timmer :P När jag sa "- emm, jag tror jag har sparat över er sparning" så for han upp ur sängen för att kolla, som tur var så hade jag inte gjort det :P

Aja, ha en trevlig kväll!
Puss!


Snökaos




Det råder ett smärre snökaos här nere i västra Skåne.
Nu tycker jag der är ganska mysigt, men det var inte så kul när jag och min syster körde in till stan. Hon har värsta bra dubbdäcken och ändå så glid bilden fram när hon bromade. Ocoolt.
Utanför hör man hur bilderna slirar förbi, och hur hjulen spinner fast bilden inte kommer någon vart.

Nu är klockan 22.40 och Fredrik har inte kommit hem ännu,
eller svarat på mitt mess,.. och det var han som ville att jag skulle komma hit -.-


Edit: Sådärja! Nu finns där en bild också ;)



Härlig morgon?


Nja, men morgon hade iaf kunnat börja bättre.
Vaknade av att far började såga, vi håller på att renovera ett badrum i rummet brevid mitt, och det bästa var nog det att han sågade och sen bankade mot väggen som gränsar till mitt rum och precis där har jag också min säng >.<
men jag orkade inte gå upp så jag la kvar,. den var det över. Thank god! Bara det, sen sätta har på världens gubbrocken på högsta volym medans han målar. Lyckat.

Gick upp kl 10 när jag gick o la mig kl 3 *tummen upp*

Aja, Idag ska jag till Fredrik <3 Ska bli nice, han ska ut och käka med sina jobbekompisar så jag ska inte dit försen senare, fast ändå tills innan han kommer hem så jag kan fixa lite bilder :)




Surt


Jag sitter just nu vid världens sämsta dator, det är så illa att man knappt kan ha två internett sidor upp ;) Ganske värdelöst. Bättre än ingenting, eller vad men nu säger,. sitter vid datorn hemma, mitt hem hemma hos mina föräldrar. Just nu känns hemma mer hemma hemma hos Fredrik. Det finna liksom inte så mycket att göra här, datorn är det enda som 'funkar' men det känns som den trillar ihop mer för varje sekund :P
Tänkte att det skulle vara bra att komma hem lite, få redigerat en hel den bilder,. men sanningen är den att jag vågar inte koppla in hårddisken ;) Då är det illa.

Ska köpa en egen så snart jag känner att jag kan, har fortfarande inte bestämt med vilka kamera jag ska köpa :P Lutar just nu mot gamla 5Dn, då har jag ju råd med en riktigt bra dator också :) Dock så fruktar jag vista, riktigt mycket. Men det kommer väl bra att blit i det sura äpplet och learn to love it.


Blögh vad jag är rastlös!



Filmtips




Såg denna filmen för första gången igår. Tyckte den var kanon! Kate hudson var helt underbar :)
Om ni inte har sett den så borde ni göra det.








Vilka nördar

Jag och Fredrik har varit riktigt nördiga idag, vi har spelat massa wow ;)
inte äns ätit har vi gjort, men det ska vi ta och göra snart.

Och sen blir det film.
Och imorgon morgon jobb, har en del bilder som jag måste fixa.



Onda granne!

Detta måste varit den sämsta våra grannan någonsin har gjort!? Att dom alltid spelar dunderhög musik kan man knappt leva med, och speciellt när som bara spelar 'negerdunk' som några kallar det och spelar det hela dagen! Sen festar dom som svin hela helgerna och äckligar ner som satiken i korridorerna, spiller öl, spyr. kastar pölse på väggarna, röker i trappen, Fulla tjejer med sina äckliga klackskor och skyhöga gal...

men att sno vår tvättid!?  Nä där går gränsen! Det är ju inte precis att vi tvättar för att det är kul, vi tvättar när vi måste,
tack för det din respektlösa grej! Nu måste vi gå i skitiga kläder och underkläder. Nasty! Visserligen så kan jag bara åka hem och hämta nys kläder, men jag har ju alla mina fina och bekväma här.

Vi har onda planer på att göra samma sak mot honom.
'ska man vara med i leken så får man leken tåla'


God morgon!



Bild: Jag



Snön ligger kall där ute och granen står statlig här inne.
Känns som detta skulle varit för sisådär två månader sen.. menmen,. man får väl vara glad att man får lite snö i alla fall :) Och hoppas på att den ligger kvar sen liten stund.
Och att det sen blir en snabb vår och sen riktigt varmt och skönt i sommar, kanske lite fler bad dagar än vad vi fick föra året? Det hade ju varit otroligt najs! Speciellt får oss, dom där fattiga studenterna som inte har råd att åka på semester :P
Detta är första bilden på våran lilla gran, och den tog jag innan idag. Det är lite konstigt eftersom det är vår första gran och jag vet inte, det är något speciellt med den första granen man fixar med sin älskling. Vår gran är den finaste, dock så är den av plast,. vi ville ha riktig, men det de klumpiga, nyfikna och knäppa katterna som vi har så är det nog bästa att köra allting i plast :P
Det är nog det bästa med snön, det känns inte lika knäppt att ha granen framme i februari. Haha!


all i want for christmas is you ,.



King kong och cing chong



Bild: Jag

Fredrik har fått en dålig vana av att vilja sova i soffan. Han går allstå och lägga sig där när vi ska gå och lägga oss, slutar alltid med att jag går och lägger mig i sängen själv, och sen kommer han inklumpandes vid 9-10 tiden. Ocoolt! Själv så somnar jag ganska snabbt till filmer osv, men om jag går ypp 9 på morgonen och Fredrik 1 på eftermiddagen så är det inte så konstigt att jag somnar före honom, och det runt 2 på natten.
Nu är klockan 5 och än en gång valde han soffan över sängen.


Aja, idag år jag ris, stekt kyckling och jordnötssås, typ samma som häromdagen. Idag blev det sån där "pallar inte gå och handla - tar det som finns i frysen" middag, men inte var det mindre gott för det ;)


Just de, de håller på att bygga om en massa precis utanför vårt fönster, och dom drar igång sina högljudda maskinger vif 7-8 på morgonen. Jag tror dom gör det med fint. Jäkla beauty sleep killers! Usch nä, man ska väl ta och sova. Natti natt!  



Bröllop; Sandra och Henrik

25/10- 08
Har haft mycket att göra, så dess blev inte upplagda försen nu.

Riktigt fint par :) Det hela började som det brukar,. men att bruden är försenad från frisören, men det löste sig väldigt bra. Platserna de valt ut för porträttfotona var underbara. Vigsel var riktigt fint, trots att tärnan fick springa och hämta den glömde brudbuketten från bilen :P


Detta är min favorit bild från denna plåtningen, togs efter vigslen




Brudparet, Sandra och Henrik

  


Bruden och tärnan, brudgummen och marskalk 

  


Det fina brudparet

















Bilderna är lite obalanserade, men det fick funka såhär ;)



God morsinge



Bild: Jag


Idag känns som en väldigt bra dag :D Klockan är endast 12.40 och jag känner att jag hunnit med massor! Svarat på massa mail och redigerat en hel del bilder. De e najs!
Nu tänkte jag slänga upp bilder från Sandras och Henriks bilder, det är nog på tiden ;)