Kärleksporträtt!

Jag är så glad!
Har precis fotograferat mitt första bröllop på nästan ett år och det känns helt underbart! :)

Längtar tills jag kommer hem så jag kan börja jobba med fotografierna!


Hundvakt åt lilla valpen

Jocken och Ludde


Är han inte helt bedårande?
Hunden då, och jocken också förvisso! Haha!
Vi passade lilla Ludde några timmar i helgen, jättekul! Han är verkligen den busigaste lilla vaplen jag mött! Ska passa honom igen under en helg i mars, ska bli skitkul.

Medans min valplängtan blivigt större så har Jockens mindre.. jag är förstod redan när vi började prata om det att det skulle bli sjukt jobbigt och sjukt mycket ansvar. Jocken skratta åt mig, när jag googlade "att tänka på vid valp", letade valpkurser och hunddagis o.sv., och sa att "det löser sig",. Okey, vi hade bara nyss börjat prata om det, men ändå! Det är först nu han verkligen förstår vad det innebär att ha valp. Och då passade vi bara hunden i några timmar!
Vi har bestämt att vänta några månader till och passa på att resa lite och sånt, så vi kan lägga all energi på hunden sen :)

Det var inte lätt att på bra bilder på den lilla busen. Det är ju tur att man är fotograf ;)


busfröet Thia

Milla med familj hälsade på för några veckor sen. Jag tycker det är viktigare att umgås och lära känna Thia så bra som möjligt när de väl är nere än att ta bilder hela tiden, men några snabba bilder fick det bli såklart! :)

Min lilla guddotter är allt den sötaste ♥
Priser för portättfotografering;
anneliemalmgren.se/Portratt2010
Kontakt; anneliemalmgren.se/KontaktAlla hjärtans dag och lunchdejtJocken kom hem med 3 stora fina roser till mig igår! ♥ Helt oväntat och otroligt sött! Fick dessutom ett sån skånetrafiken reflexshjärta som jag velat ha jättelänge :)

Eftersom det var träning igår så hade vi inte tänkt göra något speciellt, men ändå kom han hem med blommor och jag hade gjort supergod middag. Det blev lite romantiskt trots allt.
Och idag blir det lunchdejt på stan. Wohoo!

Sen ska jag ta ett ryck med hemsidan, och klockan 18 blir det dans! Längtar! ♥börjar fundera på om in 700px bilder på bloggen blir förstort?
annelie "glasögonorm" malmgren?


coooooola effekter på logitech. jag är grymt cool ibland!

Jag har insett att jag inte kan se. typ. Denna uppenbarelse kom när vi på skoj testade Freddes glasögon på krogen. "OJ! Vilken kontrast!!" tänkte jag högt.. och efter det så har det blivit mer och mer påtagligt, så nu blir att bege mig ner till stan och kolla synen.

Hur skulle det se ut med en blind bröllopsfotograf igentligen? Haha!Egypten!

(bild lånad från apollo!)


Äntligen ska det resas! Häromveckan bokades och betalades en resa till Egypten, härligt! Det bli en veckas sol och bad i Sharm el Sheikh all inclusive, kan det bli bättre? Jajo, det kan det ju förstås. Två, tre veckors äventyrsresa i Indien eller i "riktiga" Afrika hade ju varit något, men har fortfarande en bit kvar på att övertala Jocken. Siktar på början av 2013!

Jag är supernöjd med resan (nu är samma resa 3500kr dyrare!) och det ska bli heelt skönt! :)