annelie "nästan färdig" malmgren

 
w o r d p r e s s   f o r   d u m m i e s
 
Puh! Jag har äntligen kontaktat en tjej i hopp att hon ska kunna fixa en riktigt snygg hemsida till mig. Som jag har skrivit tidigare så har jag försökt få ihop en med Wordpress (lånda tom hem "wordpress for dummies" och det blev helt värdelöst.
 
Just nu sitter jag med en nästan färdig hemsida och en bra med ytterst tråkig wordpress sida. Så nu ska jag släppa den här envisa "jag-kan-själv" grejen och satsa på att någon kunnig kan hjälpa mig. Och funkar inte det, så ska jag minsann köpa den där NetRiver " färdig-wordpress-fotograf-hemsida-på-bara-några-minuter" designen som rätt många andra fotografer har gjort. Så kommer jag iaf få en riktigt fin hemsida, tillslut. Känns bra. Så hoppas jag att kunderna bara kommer svärmande ;)

dust yourself off, get back in the sadel

jocken fördriver tid i bilen
 
Nu i helgen togs kameran fram, som har legat och samlat damm i någon månad eller så, och så begav vi oss till nya lillkusinens dop. Roligt! Har inte varit alls inspirerad till att fotografera senaste tiden då det har varit mycket jobb och urtrist väder. Ingen vinnande komibation,. men nu känns det bättre igen :)
 
idag har jag en ledig dag och försöker samla mod för att komma ut och springa lite. är äntligen igång igen efter ett låååångt uppehåll. Målet är att iaf komma upp till 5 km igen innan snön kommer, vilket visserligen kan vara snart eller för i mars.... anywho, är på bra väg i alla fall, det blev 4 km i fredags. Har fixat RunKeeper appen på telefonen, så sjukt mycket roligare att springa nu. Woop woop!

Dock tar det emot lite extra idag då vi var på avskedsfest för vår favoritbartender igår,. och även om vi tog det lugnt, hade sjukt kul och åkte hem i bra tid så känner jag mig något seg idag. MEN det blir väl bättre efter jag varit ute och springit lite. Sen ska det duschas, städas, matlagas, och förhoppningsvis lite dopbildsredigeras. Tror det är dags att sätta igång!