än en gång

En hemsida är på gång! Jag har bestämt för det alt. nr 2 då den var mycket enklare :P mitt tålamod börjar svika mig så det fick bli så.  Ska bli himla skönt att få det färdigt!

Och när vi ändå pratar lite företagsmojs, det har börjar trilla in lite förfrågningar för nästa år! :D Dock har jag bara en bokad än sålänge.. fast jag är hoppfull! Fick även en "sista minuten" bröllop detta året, de e greaate!


Dagens fråga; Varför har spotify bara typ 5 låtar med tracy chapman? ,.

 


RödtockeJepp, nu är hon rödhårig, och en väldigt mörk röd, samt lite åt de lila hållet,.. men fortfarande rött :) Det gillas! Jag har funderar på det ett tag och nu fick det allt bli av. Får bara hoppas att min kära moster (som är frisör) inte blir allt för tokig på mig, jag köpte faktist en av de dyrare hårfärgerna..

Jag försökte få en bra bild på mig själv, men efter ett tag så tröttnade jag och gjort lite roligare bilder istället :)


Nu ska vi snart ner en runda på julskyltningen! Ha de!
 


Julklappsjakten

Idag drar vi till Nova Lund och ska gå på ja, just precis, julklappsjakt! Som alltid när min kära systen är hemma så blir det shopping dagar, men eftersom det är ont med pengar för min del så blir det endast julklappar.

men det ska nog gå bra :)Hemma i Häljarp

Min syster och hennes sambo har kommit ner från lidköping, så jag spenderar natten i Häljarp. Ganska trevligt sådär filmkväll med familjen.
men nu har alla gått o lagts sig och här sitter jag, och vet inte alls va jag ska hitta på.

Funderar på att installera Sims 2, men det känns som hela dator kommer haverera..Första klapparna =)
Igår var jag duktigt och slog in julklapparna som jag köpt, har dock en hel del till som måste köpa men det är iaf en bra början :)

Jag har fått gjort en del idag också minsann! Har hittat hela 5 jobb att söka! och det brukar inte finnas ett enda :P samt att jag har jobbar undan massa mög nu så att jag inte behöver tänka på det nu i helgen, för ni ska det fantamej julstädas och stökas såklart ;)  


True loveDenna bilden är en favorit från det bröllopetEn liten färgglad bild.

En liten färgglad bild behövs på denna oerhört tråkiga dag. Varanan dag börjar på folkuniversitetet kl 09.00 då jag går "jobbgaranti för ungdomar" och ska lära mig allt som har med jobbsök att göra. Detta är rikigt tråkig då dom inte har någoning som vi ska göra, så det blir "jobbsök" i flera timmar,. bara det att det inte finns några jobb.

Vilket göra att hela resten av dagen blir otroligt seg och blögh, får inte gjort någonting resten av dagen..


Var bara tvungen till att skicka av mig, jag vill ha mer och göra, jag vill ha jobb. Och med tanke på jobb, jag har ett brudpar som inte hört av sig,.. skittråkigt så nu hoppar jag dom och går på det sista bröllopet detta året :)
(om det inte kommer ett 'sista minuten' bröllop :P)
Dop
Vart på lillens dop igår, den lilla klumpen har formats till en söte "liten" gosse ^^ och under em,. mottagningen så var jag såklart tvungen till att smyga upp och ta lite bilder sötnosen. Det var meningen att det blir vara lite i smyg och bli en trevlig julklapp till familjen, men ja, när folk börjar "åh så söta bilder!" och vill att man ska visa dom så blir det svårt att komma undan. Aja, jag har redan köpt julklapp så detta var bara en bonus.

I veckan ska jag få chansen att ta fler bilder :)


Jag vet att den sista bilden är inte 100% skärp, men jag tyckte att den var värd att visa
Hemsidebygge

Har himla beslutsångest ang. min hemsida, nu har jag börjat på en helt ny men jag vet inte om jag gillar den nya bättre eller den före... jobbigt. Den före känns lite mer avancerad, så då känns det som mina galleri borde vara mer avancerade också annars blir det obalans.

Aja, får väl ha 2 hemsidor ^^Den tråkigare delen av fotografyrket.


Nu ska jag ta en break från det roliga arbetet (sortering, redigering av bilder) och ta itu med den tråkigare delen; Bokföringen.

Ja minsann, det ska också fixas och tid tar det. Jag ska också "rensa" upp företaget lite, måste fixa nya fina personliga fakturor, dom som jag använder nu är från bokia och det är inte roligt att behöva använda dom. Kolla igenom, sensa och arkivera papper ska också fixas. Och sen skulle jag behöva fixa både och uppdatera hemsidan och bloggen.

Jepp, det är inte bara fotografering och redigering som gäller när jobbar som fotograf.vaccination och rättegång.

Igår tog jag sprutan, och min arm har inte varit okey sen dess. Antagligen för att jag spände armen en del när jag fick sprutan,. men ändå,. kan knappt röra armen utan att det gör ont. Inte coolt. Kan bara skriva med ena handen..
Dessutom så har jag lätt huvudvärk och hänging, vilket skulle vara vanligt.


Idag ska älsko vittna. Spännande! dock inte så allvarligt som det låter, han vet ju knappt vad som hände.


En liten uppdate, nu ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv.


Halloween

Jepp, jag firade också halloween. Gick som Jareth the goblin king från filmen The Labyrinth. Inte en kotte som kunde gissa det, det var inte så många som sett filmen. Det är en av mina favoritfilmer så jag var och är nöjd. Fredrik gick som "dödsgrävare" aka den billigaste kostymen på Butteriks ;) dock såg har mer ut som en pilgrim, innan sminket åkte på.

Back to work.God morgon!

Jag skulle igentligen blivit klar med min nya hemsida igår, men jag har haft mycket och göra,. och hemsidebygget ville inte samarbeta, menmen,. ska försöka fixa den idag.