glittrande snö, vart är du?

 
Jag ÄLSKAR verkligen vintern! men inte denna. Först det första så var den tokigt sen. Och för det andra har det knappt varit någon sol. Jag saknar verkligen snön som glittrar mot kvällssolen,. I onsdags var första gången solen tittade fram några minuter. Det var så himla fint! ♥
(första gången då jag inte varit på jobb iaf.)
 
Nä får vi inte fler sådana dagar så tycker jag att det är lika bra att våren kommer istället. Och får hoppa på en bättre vinter detta året..
 
 

Äntligen!

 
Puh! Den här nya hemsidan har verkligen varit en jobbig historia!
Jag anställde en kille som skulle hjälpa mig med en wordpress hemsida. Jag gjorde först en själv, men jag är inte särskilt skillad i wordpress så den blev inte alls så som jag ville ha den.. så då fanns där ju bara ett sätt; Anställa någon att göra det åt mig. Jag är trots allt fotograf, inte webbdesigner.
Anywho, det slutade att jag inte blev alls nöjd med den han gjorde heller, och eftersom allt kontakt med honom var via mail så blev det färre och färre mail. Han tyckte den var bra, det tyckte inte jag. Och sen slutade svaren komma och mitt tålamod försvann och där satt jag med en hemsida som jag inte gillade och bortslösade pengar.
 
MEN nu har jag äntligen fått en lösning på det! Jag köpte ProPhoto, som många andra gjort, och det är verkligen underbart! Nästan för bra, det finns för många möjligenheter och jag har jättesvårt med att bestämma mig för hur jag vill ha den. Jag är i alla fall överlycklig! Och hoppas att jag ska få upp den snart,.

semester, ja tack.

 jag och jocken i Grekland 2012
 
OJ! Vad jag vill ut och resa! Verkligen supersuperdunder mycket! På en "riktig" resa, vi har mest varit iväg på charterresor (vilket varit toppen!) men nu vill jag verkligen   r  e  s  a. Jag tänker mig 1-3 månader i Asien hade varit asnajs! Jag, jocken och varsin ryggsäck. Åhhhh! Vad härligt det hade varit!
MEN
Det kostar ju pengar, väldigt mycket pengar om man räknar vad man missar på jobb, och räkningarna ska betalas fast man är iväg och ingen av oss har helt stabil inkomst. Dessutom så är vi i åldern där det är dags för att komma på vad vi vill bli när vi blir stora, köpa lägenhet, ha en bra buffert, tänka på framtiden helt enkelt... usch vad det är tråktigt att växa upp! På tal om det, nu vid årsskiftet hade jag min årliga "ålderskris", några dagarns depression med tillhörande panikångest. Haha! Jag vet ju att det inte är så farligt, men har bara så många grejer jag vill göra...
 
Anywho. Jag och Jocken har lite delade åsiker om hur vi ska med årets resor. 1 vecka nu till våren och 1 vecka till hösten eller ta Thailand 2-3 veckor i slutet på året. Jobbigt, jobbigt, vilka i-landsproblem man kan ha!

en söt blir två

 
Finaste lilla thia ungen <3
 
Ännu en jul kom Milla med den bästa presenten. De ska få en unge till! Hur klår man den julklappen liksom?
Nej, men det ska bli himla roligt. Ungen är beräknad i juli (tror jag det var), hur tokigt hade inte varit om den ploppade ut den 26de? Då hade födelsedagarna varit 26, 27, och 28. juli.
 
 
 

god jul och gott nytt år!