Garderobsrensning är kul,. ibland..G a r d e r o b s r e n s n i n g    p å g å r . .

Den har varit proppfull sen allt för längesen så det var dags att rensa. Nu gör jag mig av med saker som jag igentligen inte vill göra mig av med, men det är inte kläder som jag använder längre och inte passar det heller. Så då tänkte jag att det är bättre någon annan får användning för dem. Blir lycklig varje gång jag ser att någon lagt bud! även om det bara gäller 1 krona ;)

Gå in på tradera och kika som ni vill! :)

Och visst blir det bättreTrots att jag är förkyld så har det varit en himla bra dag.


Har även en bröllopsfotografering bokad! :D Bästa!


Jag känner det är någonting på gång!
Ska på möte med Kilroy med Glitter idag! Woop woop!Men störst av allt är kärleken
Det var minst sagt länge sen jag uppdaterade senast. Och ännu är hon kvar i Svea Rike,. hade ju storslagna planer på att bosätta min i london men så kom kärleken och planerna är som bortblåsta.
  Så var står hon nu? Jo, är företagslös, arbetslös, soon to be- pengalös,. MEN jag har i alla fall kärleken, Vilket är helt underbart!

Förutom det så funderar jag på att ta upp fotograferingen igen, börjar känna att det är något jag verkligen vill och känner mig redo för och denna gången verkligen göra det på riktigt.
Det bara som det kommer bli himla svårt, gled verkligen in på ett bananskal sist och bokningar bara öste över mig, (vilket de gärna får göra nu!) något som jag verkligen inte var beredd på.

Aja, det är väl lite hur det ser ut just nu, ska försöka bli bättre på det här med att blogga :)