Video på Fille


Feeling freeBilder: Jag
ja, jag vet att öronen är fult avskurna.


min syster är med det på ett hörn ;)


Lite fler häst bilder. Jag har nyss knepat ihop en liten videofilm på pålen också,  en spekulant ville se en video. Windows videomaker <3 Otroligt lätt program.

Jag hade hoppast på att få solat lite idag, och så är det mulet :'(Häst säljesBild: Jag

Min säljtalang fortsätter, denna gången är det hästen som är till salu. Vad ska man med en häst till om man inte har en hästtransport liksom?

Nä, men jag fici uppdrag av min kära syster att ta säljande bilder på hennes lilla pålle. Jag är inte seriös med bilden ovan, om ni trodde det ;) Tyckte bara att han såg dumsöt ut på den bilden.. lilla söta gulleplånken
Slappedag

Idag har varit en riktigt slappedag, usch,. skulle behöva få fixat lite saker och jag har haft det i tanken hela dagen. Men kroppen orkar inte riktigt. Just nu ligger Älsko och vilar- han har jobbat natt,. ska väcka honom om en halvtimme så ska vi kila ner till HM och shoppa lite, få något vettigt gjort idag.

Jag har bästan helt bestämt mig för att börja träna, det har blivit lite för mycket extra kilo nu ;) Dessutom så hade det nog varit ganska skönt också. Jag vill börja träna för att sen börja dansa igen, saknar dansen ganska mycket nu för tiden. Får väl se hur det blir med det :P


PicnicBild: Jag

Jag och älsko har varit på en liten picnic idag, tyvärr så blåste det lite för mycket för att sitta vid stranden, men det är supermys ändå :) Som ni ser så fick den lilla kameran följa med (400Dn).

Proffssäljare?
Nu har jag hjälp mina föräldrar med lite blocket annonser, och kanske det ska bli mitt framtida yrke? ;) Bara 5 minuter efter jag lagt in en annons på hästtransporten som visas ovan så hade 2 personer redan ringt. Och det måste ju bero på mina fina bild och beskrivning^^

Och snart är det nog dags att lägga upp en egen liten annons ;)Söndag

Halloj!
Hoppas ni haft en underbar midsommar, det har i alla fall jag haft! =)

Idag blir det dock mest jobb- har en hel del som jag vill få gjort, en hel del förändring i mitt företag/ande?. Och jag orkar inte vänta till måndag för att börja med det! ;) Jag har planerat att vara ledig på helger (förutom när jag har fotojobb), med det börjar ju inte så bra,. sen ska jag fixa lite blocketannonser till mina föräldrar.

Igenligen skulle till bli en tur till tivolit här i Landskrona, men det kanske bli senare idag? Det har varit en tradition att besöka det varje midsommar,.

i can see clearly now


Bild: Jag

the rain is gone


Mitt fullspäckade schema är över. Det har varit riktigt intensivt med pragresan, studentveckan, student, jobb, hjälpt mig syster med husrenovering, ja, det har varit en hel del,..


PS. Fyhundan vilket jädras oväder det blev så fort jag skrev detta! hoho!I´m lovin' it!

Jag måste bara säga att jag älskar mitt liv just nu!
Har just suttit och svarat på jobbemail och det känns himla bra! Jag älskar att jobba med saker som rör företaget och nu är jag inte har skola eller något annat jobb så kan jag satsa fullt ut på detta, och det ska jag göra också ;) Jag har även lite blandade planer för nästa sommar- så jag får se om det blir av,.. da da damm! Tänker inte berätta vad det är men det är himla spännande. tihi!

Jag älskar mig nya kamera! Den tog sin bröllopsoskuld häromveckan, jag använda knappt min 400D- bara till detaljbilder,. 5Dn var helt underbar i kyrkan och lika så brudparet ;) Nu vill jag bara fotografera hela tiden! nya minnerskort ligger på inköpslistan^^

Student 2009

Då har man  äntligen tagit studenten, jag trodde inte att jag skulle sakna klassen, men efter de här veckorna och dessutom Pragresan som var sinnessjukt rolig så kommer jag nog det. Fast med tanke på hur mycket jag hatade skolan i 2an och halva 3an så känns det himla skönt att få slippa skiten ;)

Nu sitter jag här och är dunder förkyld. Att åka på flak för det regnar och blåser som in i hundan är inte så roligt, dessutom så hade jag inte värst mycket på mig. Hmm,. men jag lyckades komma upp dagen efter studenten och fotografera bröllop- och det gick mega bra!


För övrigt så mår jag riktigt bra (förutom att jag är förkyld), humöret är på topp och jag ser framemot att se vart livet tar mig härnäst :)