OlikaTvå snarlika bilder gånger två.
Bilder från fototuren om jag är nöjd med. Nu vet jag bara inte vilken jag vill framkalla ;) Lutar mot första i full färg. fast ändå kanske den med mättade färger?


Aja, jag har nyss haft körlektion, det ganska bra där faktist. ""det tar sig" sa pyromanen" som man brukar säga =) Jag hade satt en deadline att jag skulle ha körkortet igår,. men det visade sig ganska snart att det inte skulle gå, då skulle jag haft 8 veckor på mig att fixa allt och ja, det känns ju inte möjligt. Med innan årskiftet så!
Bilder från dagen


Har haft en riktigt bra dag idag! Det var superkul med en liten fotorunda och en liten fika med Annis, dessutom så fick jag träna mina utlärningsskills ;) Jag är inte den bästa på att förklara med "tekniska fototermer", så det blev att visa med bilder och händer och allt, fast det gick bra det.

Tyckte dessa bildena var lite mysiga, har lagt på lite extra brus,. nu är inte kvaliten är på bloggen den bästa, men jag tyckte det blev bra :)


Jobb+ Skype

Jag nyss pratat med Tuva via Skype och jobbat samtidigt!
Jag är noob när det gäller skype, men det är ju hur bra som helst, älskar att göra två saker samtidigt ;) Effektivitera arbetet! hehe.

Det var riktigt bra att få pratat med Tuva, vi har bara skrivit till varan lite snabbt på facebook och sånt så att ha ett riktigt samtal var kanon. Dock så är nu en webcam på att köpa listan,. och pengarna hinner inte komma in innan de försvinner >.<


Aja, nu ska jag ut och fota lite med Anna, bara för att det är roligt! alltså inte massa arbete som kommer efter.
Ha det gött!

DVD kaos

Shit! Jag har nog inte insätt vilket håla Landskrona igentligen är!
Mina DVD skivor är slut så jag kan inte bränna ut bilderna. Vilket är riktigt mög. Så nu har jag nyss varit i Landskrona centrum's endaste datorbutik, och inte äns där har dom DVD skivor med fodral!
Inte heller på City Gross har dom,. och där brukar dom ha allt!

Fick i alla fall tag i sånt 25 pack DVD skivor, utan fodral. Så får jag improvisera lite.


Jag har kollat runt på fina alternativ, som jag kommer att inhandla till nästa bröllopssäsong :)

Jag ska rusta upp mitt företag rejällt nu i vinter, det behövs verkligen kan jag säga.Höst 2009
Nu är hösten här på riktigt! Årstiden som jag gillar allra bäst, vara ute och fotografera tills nästippen är aldeles rosenröd för att sen komma in till en värm lägenhet, inte helt tokig!

I veckan har jag träffat ett underbart brudpar som beställde en "testfotografing" och med alla höstfärgerna så blev bilderna kanon och jag hoppas på en bokning ;) Tyckte verkligen att detta var en riktigt bra lösning till paren om de skulle vara lite osäkra.

Testfotografering
är som det låter en testfotografing. Brudparet har en chans att träffa mig, testa på att bli fotograferade samt se resultat, och därefter kan dom bestämma om de vill anställa mig eller inte.
Detta kostar 150kr (ordinarie pris 350kr) och då ingår 15 min fotografering samt 1 högupplöst bild.


Idag har jag massor som jag måste göra!
Puss!halloj

Jag lever ;)

Denna veckan bjuder på en heldel skoj, och massvis med jobb :)

Jag & Älsko har städat lägenheten, och bytt lampor i taklamporna! Vi har inte bytat dom någon gång, har gjort försök innan men det är så högt i tak så stegen räckte inte till. Så det blev; en stol på bordet och där fick Annelie klättra upp. Jag är inte höjdrädd, men jag gillar inte höjder. Inte roligt, men skönt att få det gjort.

Sen har det också hänt en drös andra saker, men det tar vi någon annan gång.