Dag 12 - Min bästa vän
♥ Mina bästa vänner ♥

Sen har jag flera himla bra vänner också såklart.
LYCKA!


(fick ta en gammal bild som symobliserar lyckan utav att inse att det är lika bra äta hela sista biten av tårtan än att spara en bit.)

Pengar rullar in som det ska nu, det går bra nu. Det går bra nu, malin! E de bra Malin?! Kul att ses Malin!
Härliga minnen minst sakt!
Till saken. Jag ska till London!! (kanske,.) Ska hälsa på min finaste Tuva <3
JAG SKA. Nu när jag jobbar så får jag passa på att åka iväg när det går. Sen att jag kommer få steka en hel månad för att kunna arbeta in kostnaden för resan för jag leva med. "Man ska jobba för att leva, inte leva för att jobba" som någon smart människa sa/skrev någon gång.

Nä, nu ska jag ta och göra något helt onödigt för imorgon är det måndag och då är det en massa som ska fixas.


Livet leker, varför grubbla? När man har sin egen bubbla!


L-O-V-E love, it's coming back, it's coming backDags för förändring. Efter att ha insett att en panikresa till Spanien nog inte var den bästa planen så har jag funnit mig i att jag kommer vara fast i Sverige åtminstone några månader till, förutom kanske en snabb vistit till någonstans med Tuva och Fanny i Augusti, och därför måste jag göra det bästa av det.
Jag kommer alltså, mellan timmarna som stekare på Donken, ägna mig mer åt kultur. Egna och ev. andra större grejer. Jag har ingen aning som vad, men jag har iaf hört av mig till lite kulturarbetande kulturmänniskor och hoppas på det bästa.

Denna uppenbarelse kom till mig sent igår kväll och i samband med denna sömnsuppslukande ingivelse så blev det en ny design på bloggen. Den är som hastigast gjord och därav alla trötta fel och sånt där.

Nu ska jag göra mig redo för den bästa sommaren sen 06.Wouldn't be good enough for me, no

sugar townIf I had a million dollars or ten
I'd give to ya, world, and then
You'd go away and let me spend
My life in shoo-shoo-shoo, shoo-shoo-shoo
Shoo-shoo, shoo-shoo, shoo-shoo Sugar Town


Det var varit mycket att fundera på den senaste tiden. M E N nu är fina Tuvan här i skåneland och så känns bekymmerna för tillfället bortblåsta. En park, en CD spelare och skönt folk är allt som är i behov. Och tid, lite tid hade inte heller suttit fel. Och kanske en öl eller två. Det är allt som behövs en sån här fin sommardag.