Say cheese!



Idag har minsann varit duktig. Jag och mor har varit ute och fixat i trädgården två dagar i rad nu (så att mor inte skäms när folk kommer på kalas på torsdag), så nu är där fint som tusan!
Har även bakat 2 st cheesecakes till kalaset, mäkta bra! Och gott! blir även kladdkakor, tror jag. Får se.

Snart ska jag ut i det fina vädret och ta en fika med Anna, mys!


dance, dance, dance


Vill börja dansa igen. Vet dock inte vart jag ska börja henne, känns som man är lita gammal ;)
Är sugen på Modern dans och/eller jazz, problemmet är att kursena i landskrona börjar inte försen i augusti och jag vill börja nu. Och det känns inte så värst jättepepp att behöva pendla till Malmö för 1 timmes danslektion, men funderar på att göra det någon gång för att komma igång lite,. alt. yoga på friskis och svettis. Hmm,.
Varför ska tuva vara i England när man har såhär viktiga funderingar? haha!

Sommarkurserna i Malmö startade i förra veckan, så om jag ska gå där så måste jag bestämma mig fort.
Att ta upp teatern igen hade också varit massa kul.

 


Borstahusen

Drog ner en runda till tivolit/ marknaden i borstahusen, men det var inget märkvärdigt,. har inte varit det på några år i heller, kanske för att man blivit äldre. Fyller 20år om 5 dagar! Sinnes!

Jag bestämde mig för att gå hem från tivolit. Det var ju faktist helt underbart väder. (och så kan jag äta en muffin till! ;)) Landskrona är verkligen en av de vackraste städerna jag varit i. Helt underbart att gå längst havsleden.






Och där är en helt del väldigt speciella hus också ;)





Lilla ego




Glad midsommar på er!!
Idag är en betydligt bättre dag än igår måste jag säga. Min midsommar kommer till att firas hos min fina mormor och det blir bara jag, min syster och min mormor, litet och mysigt. Därefter så blir det nog en cider eller två på stan.

Brist på saker att göra så lockade jag håret och gjorde mig fin, skulle ta en bild men ljuset var helt underbart och jag blev faktist bra på några bilder! Halleda! Så nu får ni allt så ut med mitt lilla ego ;)







HA EN FIN DAG!


Jepp jepp




Nu är det mycket som händer!
Vilket är bra då jag tycker om att ha mycket att göra. Vi håller på att leta lägenhet, bostadsrätt, men det går ju inte sådär jättebra. Lägenheten som jag prata om innan har stigit väldigt mycket i pris så den lär det inte bli.

Men inte ska jag låta det dra mig ner! Imorgon är det dags för den jäkla riskettan! Och så är det snart dags för proven! De riktiga proven! Börjar bli massa nervös och inte bara det, far åker till Holland idag så vi kommer inte kunna övningsköra på hela helgen! gosh gosh! Fast det känns ändå ganska bra, teoriprovet känns värre..

Sen ska jag även på arbetsintervju! Försöker hålla låga förväntningar, men det är inte lätt :P

Sen är det även en massa andra saker som händer, med det behöver vi inte ta upp nu



Lägenhet!


(kolla en hyfsat bra bild på oss! och jag ser inte lika "kom hjälp mig dö" ut som jag brukar göra :P)


Lägenhetsvisning idag!! Det känns som det är denna lägenheten som blir "the one", men ja, har ju bara sätt den på bilderna så det får vi väl se. Hade varit nice och flytta från denna lägenheten som vi bor i nu.. och dessutom MYCKET billigare. Dock så är den lika liten som den vi har nu (49km2) men den är balkong! Spännande!

Har spenderat lite tid i Malmö på en TFP fotografering, som ni kommer få se senare, riktigt roligt! Helt strålande väder och varmt! Sen kom jag tillbaka till Landskrona till kyla, hagel och åska! Vilket jag bara tycker är mysigt ;)

Och sist men inte minst, Skånetrafiken! Deras Jojo kort är nog något av det bästa de hittat på! Landskrona- Malmö T/R 45kr! Billigt! Jag var inte i Malmö så länge så att giltighetstiden på biljetten dit hade gått ut så hemresan kostade bara 8 kr! Annars kostar en enkel 37kr (med rabattkort)
Löööv it!




the August girl


Modell: Catrin
Assistent: David
Fotograf: Jag

Här kommer lite bilder som jag tog på Catrin i Augusti 09, läänge sen, men om man kommer på en massa ögon på bilder tagna när personen ligger uppochner så blir man lite galen efter ett tag och alla bilderna ser knäppa ut ;) Så det har tagit sin lilla tid att rensa dem.

Jag delar även upp sessionen i två delar, har är det första och lite,. gladare :)





(min favorit! och den lite mer seriösa för denna delen)




Student

Studenten igår, och man kände ju en del, tex. Sara.. Fredrik syrra så hon såg man "springa" ut och sen kvällen spenderades hos min kusin och utgången blev med "Landskrona kompisar", bara sådär för att dra alla öven en kam.

Nyutsprungen Sara
¨

Sara och Aki


och en till


Sara med sin väldigt kreaktiva skylt


Mamma Elli och (väldigt ointresserade) sönerna B. har en bild på therese också, men jag får nog inte posta den ;)





Före&Efter





Calleman!



Ännu en liten kusin som älskar kameran! Nyvaken med hur glad och go som helst, hade dock inte så mycket tid till att ta bilder på honom, tyvärr, får och dit på en planerad fotografering någon gång. Riktigt liten chamör är han.
Lilla Heddis var sjuk, stackarn, hon är verkligen sjukt hela tiden,..

Bilder på Fredrik kommer senare!



Lång dag.

dagen har spenderat i Sjöbo och Fredrik fick håret klippt. Sen vart det av till en runda på Nova. Trevlig dag men nu är vi båda ganska utslagna ;)


Häljarp



Jag har bildbrist så jag lägger upp denna trots att jag inte riktigt gillar den, vet inte varför,.
den känns lite trist på nått sätt.

Dagen har spenderats i Häljarp hos min föräldrar, gött mos! var det allt. Himla härligt att sitta på altanen där och njuta av solen. Har även käkat pizza och hunnit övningsköra (kan jag inte bara få de där förbaskade körkortet snart?), och ja, det gick jättebra.
  Nu ska jag ta det lite lugnt och sen ska jag träffa Anna.






Nya briiiiillor!




Hittade det allra första paret solglasögon någonsin som jag faktist gillar, och som passar mig (hyfsat bra iaf) Gött mos!
De finns på HM för ynka 49.50! Lätt värt! Köpte finfina blomklämmor också. Har varit himla shoppingsugen senaste dagarna. Jag som alltid brukar vara för snål för att handla, visserligen har jag bara köpt billiga saker men ändå. Vägen blir längre till Indien liksom.

Dagen har bjudigt på en mysig promenad + picnic med älskling <3


Funderar även på tröjan, Cry-baby liksom! En favorit film innan jag äns kunde läsa!
men det kostar 249kr! what to do?


finns på http://www.phoenixtshirt.com



Kattungar söker hem!




Catrin tar hand om 2 st övergiva kattungar. Vi vet inte riktigt hur gamla de är, men de behöver nya hem. De matas för hand med välling och behöver väl det ett tag till.
De är pigg, keliga och busiga små troll. Är någon sugen på en liten kisse så hör av er. Dom finns i landskrona.

Klicka på bilden för att se den i större


lika som bär


"man bli som man umgås" "lika barn leka bäst" "sådan husse- sådan katt"

Tyckte denna bilden var klockren! Fredrik och Kirk har samma blick och liggsitt ställning, roligt! Och sen är dom lika på massa andra sätt också. Slängde in en fin bild på Kirk också bara en som gör honom mer rättvisa,. tyvärr så har jag ingen bra bild på Fredrik.

Fredrik klipper av håret på måndag!! :O :O


sommar



Idag hade jag minsann inte tackat nej till en laptop
, så man hade kunna jobba utomhus. Har hittills redigerat 50-isch bilder och trånar efter solljus.



Its a wonderful day




Dagen kan inte börja bättre, första jag ser när jag sätter mig vid datorn är att dom söker extrapersonal på subway, så nu är det bara till att hålla tummarna (och tårna om det hjälper). Hade varit riktigt nice med lita extra cash, så kanske jag kommer iväg till Indien trots allt ;)

Igår var jag riktigt produktiv och ska fortsätta på det spåret idag, men jag ska börja med att lämna in ansökan på subway och sen gå min promenad



baka baka kaka!

Gud vad duktig hon känner sig nu! Hon har sprungit runt i sitt fina förkläde (en gåva från tuva) hela dagen och städat och bakat, dock är det lika mycket disk nu som innan jag baka!
Det varit en underbar och fartfylld dag som avslutas med en mysig kvällsfika i gräset någonstans.



Matmuffins med salami och feta


Morotsmuffins med smörkräm och strössel

Står det; "Vispa ägget och sockret fluffigt". Så är det I N T E roligt att vispa för hand. Jisses, vad det kändes i armen! och den klant som jag är så glömde jag nästan morötterna i morotskakmuffinsen också! Haha!


På promenad, ba ba bam




Ett självporträtt som tog under min promenad idag, kan ju tillägga att jag aldrig blir bra på bild och dessutom så trivs jag inte framför kameran så ett leende var svårt att få fram trots att jag har en superbra dag idag!

Träffade min handläggare på ams idag (första gången på 1 år!) efter några tjat mail att jag behövde ett möte, men tillslut så. I ALLA FALL fick veta att jag kommer få aktivitetsstöd trots jag pluggar! Yeey me!
Kommer gå Webbdesigns- grundkurs (50%, 7,5hp), massa skoj! Behöver ju extra skill i just det, dessutom så är det roligt. Hoppas bara att det inte är så grundläggande att man kommer sitta och göra bloggdesignen ;)