lite inflyttningsfirande



Idag ska vi på en liten inflyttngsgrej, fredriks fars filckväns dotter ska flytta in med dom på heltid. Så det ska bli lite tårta och så.

På fredag skariver vi kontrakt på lägenheten! så blir himla roligt! Och sen är det ju också helsingborgsfestivalen! Ska bli en väldigt bra helg =)







Yeeeey!



Vi är med lägenhet!!!


Ska på möte med nuvarande ägaren på fredag, och min köra far får hänga med då är lite noobish i detta med bodstadsköp. Spännande! Jag och Fredrik bollar massvis med ideér på hur vi ska ha det, massor med möjligheter nu när man själv äger :)



Äntligen måndag!!

Idag får vi förhoppningsvis veta om lägenheten blir vår!

Märklaren sa i alla fall det, och om det inte händer något snart så tag vi tillbaka vårt bud. Det är trots allt 2 veckor sen som vi la budet och vi har tröttnat på att vänta på andra spekulanter.

Och just ja! God morgon på er!

Unik upplevelse




En av mina drömmar är att gå på en Rocky Horror Picture Show visning med sing-a-long och hela köret. Det, min vänner, hade varit grymt coolt! I år har filmen 35 år jubileum, och kommer visas med audience participation i London och jag vill vara där! De hade en visning i Stockholm under 30 år jubilemet, med det kunde jag inte gå på för det var 20 års gräns...

Detta är i alla fall en av mina många många drömmar :)
som förhoppningsvis går i uppfyllelse i år


Humor!



Störtskön! eller är jag kanske bara trött?
Aja, jag har garvat iaf!





Kvällens vill ha!



Det är farligt att vara hemma själv

Har surfat runt på lite sidor och hittade dessa skönheten, om bara man hade lite mer cash ;)
Jag är väldigt snål när det gäller kläder, de senaste åren har jag bara köpt 2 plagg som inte var på rea. En tunika fär 300kr på kapphal och en lång hoodtröja 250kr på Gina. Annars blir det kläder på rean eller Ullared.

Det är nog Ullared som är boven, när man varit där så blir allt annat så dyrt


The August girl #2



Här kommer andra delen av vår session, första delen kan ni se HÄR
enjoy!







Kings of leon




Har fått dille på Kings of Leon.

Deras icke så kända låtar är mycket bättre, tycker jag iaf. "Knocked up" är favoriten just nu så jag har lyssnar sönder "Soft" som är en riktigt roligt låt ;)




Its a beautyful day!



Jepp, det kommer bli en bra dag!

Det känns verkligen super att vakna dagen efter en dag då man fått mycket gjort. Och igår fick jag jättemycket gjort. Bland annat den nya provisoriska header. Känns bra. Har även en uppdateringsdesign på gång, funderar på att fixa så menykollumner igen, så jag kan ha lite mer bilder med i designen.
Och, jag har även rensar ut lite bilder (50gb-ish) från hårddisken samt sorterat bilder till galleri på min hemsida.

Sen har jag även gjort massa annat, sånt där tråkigt och vardagligt för andra, men som får mig att känna mig duktig ;)



The boyfriend



Lilla kameran
(400D:n) fick följa med ut på en promenad idag, vilket resulterade i dessa bilderna på min fina pojkvän. Inte direkt dom manligaste bilderna på honom men ack så fin han är <3
Helt fantastiskt ljus också, borde dra dit någon och ta lite tjejigaportätt.





Väntan är otålig


Bild ur arkivet


Vi
(fredrik) har lagt bud på en lägenhet och på måndag får vi beskedet! Vi (fredrik) la budet för ett ganska bra tag sen nu, men mäklaren har väntat på en annan spekulat och har han inte hört av sig innan måndag så får vi (fredrik) den för utgångspriset. Vi hade planer på att höja buden i ev .budgivning, men det känns inte aktuellt längre då det har gått så lång tid.

Håller tummar och tår! :)

 


Lars Winnerbäck med fler


(klicka för större)


Otroligt mysig minifestival!
Och det tyckte nog alla de 6 800 personerna som stod och trängdes inne på citadellet också.

Jag började kvällen med lite mysmusik från Melissa Horn, har inte lyssnat så värst mycket på henne innan men ja, väldigt mysig musik och en mys (aningen tråkig) spelning att stå och trängas i. Med sittandes i gräset lite längre ifrån var helt utmärkt.
  Därefter var det den jag helst ville se, Laleh. Och hon var bara grym. Helt otrolig på scen! Väldigt egen, charmig och personlig.
  Sen var det ju såklart Lars winnerbäck som gjorde en ytterstråkig entré och bytade gitarr efter vaje låt. Ingen hit försen efter några låtar så det stora svarta bakgrundskynket släpptes ned och resten av bandet började spela lagom till refrängen. Sen blev där ett jäkla liv både på scen och i publiken, som eskalerade efter vaje bakgrundsbyte. Japp, det blev en kanon 2 timmars spelning för Lasse.

Jag har aldrig velat ha ett telezoom så mycket som då ;)



Bokat och klart!



Den 31 augusti drar jag till spanien i 3 veckor! Där jag också kommer utbilda mig till bartender, roligt! Jag kommer åka dit med min fina söta vän Anna och jag är fruktansvärst pepp!

Den stora indienresan hade jag inte råd med, så den får vänta några år till tyvärr. Känner att jag behöver göra något sånt roligt innan livet blir allt för seriöst med fast jobb och lån och sånt där. PEPP!

Stranden!



Idag blir ännu en stranddag, men idag så drar vi ner mycket tidigare än de andra dagarna så kanske man får lite färg ;)

Var på Lars Winnerbäck konserten i lördag som blev till en helnatt, men mer om det kommer sen! Och bilder såklart! Ska även fixa webbgallerierna till min hemsidan, har blivit en väldigt lång over do! ses!



galet pengabegär



Växlar in mynt på swedbank så kostar det 5% av beloppet om beloppet är över 500 kr

Och vi (läs: Jag) som är så snåla vägrar det och så nu har vi räknat så att det inte överstiger 500kr, men det gjorde det minsann! Det trodde jag bannemig inte! 714,50 kr blev det. Inte dåligt alls, och vi har inte haft myntburken så himla länge i heller.

Idag har vi varit på banken och fixat möte till att förnya vårt lånelöfte. Har hittar en grymt fin lägenhet som vi vill ha. Det är dock ganska dyr, men den är massa bättre än denna lägenheten som vi har nu som inte bara är kass utan också väldigt dyrt, ca 4 600kr/ månaden för 49 km utan varken separat kök, badkar eller balkong. Ska bli himla kul om vi får flyttat!


At last



Japp, hon får mig till att vilja dansa igen. Har inte kollar sådär värst mycket på So you think you can dance sen jag slutade dansa, men efter att ha sett detta solot så följer jag programmet som en galning och hejar så klart på Lauren, som är den dansaren som jag tycker är bäst någonsin i progammet. galet!








Webbdesign från grunden



Läser ju en webbdesignkurs vilket är superkul! men fy vilket tålamod det krävs!
Innan man redovisar det men gjort så ska sidan klara sig igenom en validering, och sidan jag håller på med har ett litet fel som jag verkligen inte kan hitta! Gosh! har håller på att lösa problemmet i en timme nu. Liiite irriterande. Som tur är det inte så värst bra väder idag så det är inte precis som jag har något viktigare att göra.

Nu ska jag börja på den tredje uppgiften en stund och låta denna vila lite, känns som jag stirrat mig blind på den ;)


En stranddag


(Fredrik på mitt 20års kalas, jepp, han var liite trött;))

Igår blev det årets första dopp!
Vi drog till piren med våra cyklar och tog ett kvällsdopp till solnedgången. Det var hela 22,7 grader i vattnet så kallt var det inte! Idag ska vi dra dit lite tidigare så man blir av med vinterblekheten, får bara hoppas att vi inte bländar för många! Haha!



charmigaste ungarna



Har haft en jättefin födelsedag, och firar dagar.
Födelsedagen firades i det strålande vädret på mina föräldrars underbara altan. Massor av folk, när några gått hem så tog jag upp kameran och tog lite bilder på dessa sötnosarna, hur kan man låta bli liksom?




Idag är det min födelsedag!




IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG! Idag är det Annelies 20års dag! Hurra hurra HURRA!
 Lite äldre, lite bättre och lite mer erfaren. Då har man lämnat tonåren och det känns bra, inte sådär jättespeciellt som jag trodde och jag hoppade till och med över första köpet på systemet. ojoj!  
Detta året som gått har nog varit det året som jag utvecklas mest som person. Hela jag har blivit mycket mer positiv och min stil har förändras jättemycket.

MEN jag är fortfarande lika klantig/ förvirrad.
 Jag lova mor att jag skulle fixa 2 kladdkakor till kalaset idag, och när jag handlar ingredienserna och skulle sätta igång så kom jag på att jag inte har någon elvisp! Stupid! Det är lite för jobbigt att göra kladdkaka utan el ;)