TrögasteHej från den trögaste flickan i världen.. 
Spenderade en hel del tid på att fixa min design, tyckte den var himla bred, allt var så himla brett. Och när jag väl fixat ner typsnitt och brushes för att kunna göra en liknande design i mindre format och trixat och donat så inser jag att det är skärmen som är inzoomad! Klant!
Aja, nu har jag lite nytt för att fixa en helt ny design istället så det är ju bra. 

Nu naklas det för en hel helg med min älskling och massa mys.
1 år sedanIdag är det exakt ett år sedan denna bilden togs. Sjukt fort tiden har gått! Galet!


She and himIgentligen var det "Suger town" som jag ville visa/ spela, men det fick bli denna istället :)

Förra veckans jobbschema fick mig verkligen att tappa livsglädjen (jobbade 47,5h), men nu har jag kommit tillbaka till mitt lyckliga jag igen. Puh! Skönt! Jag kan verkligen inte förstå hur folk kan palla med att jobba så mycket! Man har ju verkligen inte tid till något annat,. och jag jobbar bara 30-35h i veckan!
Fast ja, om man älskar det man jobbar med så är det ju såklart inte lika jobbigt och själsdödande..

Jag känner positivt för framtiden, det känns som jag kommer kunna hinna med jobb, pojkvän, vänner och en hobby. Dock så vet jag inte riktigt hur jag ska gå tillväga och hur jag ska kunna välja mellan alternativen,. men på något sätt kommer det att lösa sig.
Men en sak vet jag iaf, jag måste börja fotografera oftare, för fy vad jag saknat det!

Min kära pojkvän kommer till mig efter jobb idag! Wohoo! (jobbar till 01.15)2 månader ♥Idag är det två månader och två veckor sen träffades första gången för andra gången. Och två månader sen jag frågade chans på denna helt underbara människa.

Är det inte kärlek fantastiskt?


Thia <3


Den vackraste lilla prinsessan

Jag är verkligen överlycklig över att vara moster.
De har varit nere på besök nu i några dagar ("Vi åker imorgon", blev sagt några dagar, men mor tvinga dem till att stanna kvar) och det har varit jättemysigt.

Första gången jag har haft framme kameran på hur länge som helst och det kändes underbart! Har verkligen saknat fotograferingen.BabylyckaMin kära syster och hennes man har fått en liten tös! Och jag, Annelie, är nu mera moster! :D
Jättejättejättemega roligt! Nu är hon redan hela 5 dagar gammal, känns som det snart är dags att åka dit och ta lite babybilder :)Min fina syster och jag i Florida.