Stockholm, baby!NU har snön äntligen lagt sig ordentligt här i lilla Landskrona. Mys!!

Men då är det dags för mig att bege mig till stockholm, och det är inte dåligt men bara lite typsikt. Tror jag. Speciellt nu när jag ska åka buss, Ja! buss, i 7 timmar för att komma dit, samtidigt som de i flera dagar nu varnat om halka, snöstorm och lastbilar som blåst av vägen! galet galet.

Men det ska nog gå bra, det brukat ju alltid sluta bra iaf :)

Smell you laterz!


I'm walking on sunshine! Oh Oh!I' m  w a l k i n g  o n  s u n s h i n e!  O h  o h!


STOCKHOLMOO! (uttalat sådär som beavis i beavis and butthead) Det är dags för ännu en tripp och huvudstaden. Har nyss kirrat biljetterna och kommer vara där 25 nov- 5 dec.
Fina Liisa ska ha inflyttningsfest och ett gäng från barkurser ska dit. Fett med najs! Kommer även bo hos min fina vän, och kommer ha egen nyckel! så att jag kan vara där lite längre,. Fanny hade ju endast en nyckel till sin lägenhet, inte så kul att inte ha någon 'frihet'? att göra vad man vill när man är där liksom, och inte behöver hänga efter den man bor hos hela tiden..

Aja, jag är fett med pepp!

Ska försöka börja så smått med julklappar när jag är där också. Budgeten är inte den största i år.. har dom 10 kronors butiken i stockholm??


och just ja, min ursnygga Tuva kommer hem från england den 5 dec. Party bonus! Vilket gör livet ännu bättre :) Tiden kommer bara flyga förbi och sen är det minsann jag som sitter på ett flyg till mitt nya land!


Priscilla Ahn- Dream
Håller på att lära mig denna låten på gitarr. Tycker den är himla bra,.
bara synd att jag inte kan sjunga för 5 öre :P
Jultecken


(bild från förra julen)

Sandwichpepparkaka är min absoluta favoritglass, kan till och med sträcka mig så långt och säga att det är godaste än Ben and Jerrys! Och nu ska jag avnjuta en :)Hem klickat!


V a r m  o c h  s k ö n  t i l l  v i n t e r n


Vann nyss denna skönhet på tradera!
Vinnande budet blev på 300 pix inkl. frakt! Inte så billigt som jag hoppats, men förhoppningsvis värt. Nu hoppas jag bara att den sitter som en smäck och är så skön som den ser ut att vara.

Happy happy!Lite nyttNy header var det här!
Känns att det var dags att byta då "Halleljua" var felstavat på den förra.. haha, var för lat för att fixa till det..
sen prydde ju mitt ex fina nuna på den förra. Och det kändes väl inte helt rätt.

Det är dock större förändringar på gång, men ja, det får vänta :)

Edit: insåg nyss att det ser ganska dumt ut med "photographer" på en svensksöpt blogg,.. men ja, min hemsida kommer ju bli lite mer internationell i framtiden..
Tuva <3


Tuva, Hyde Park, London, England

J a g  s a k n a r  E  n g l a n d  e n  m a s s a.

Känns nästan som det är dit jag kommer flytta. Och ja, jag ska flytta utomlands, jag vet bara inte riktigt vart, när och hur. Men jag är väldigt pepp!BDB

Sitter och kollar igenom gamla bilder på bilddagboken. Härligt, härligt!
Kom på hur mycket jag saknar dessa skorna (på bilden ovan). Galet hur ens favoritsaker bytas ut fort. Min lila klänning som jag hade nästintill varje dag har bytts ut till en lång gina hoody. Ni vet såndär blommig från typ förrförra säsongen? fast ja, nu är det ju visserligen höst/ vinter,.. och klänningen måste lagas.

Jag är verkligen en favoritmänniska. Jag använder favoritkläderna tills dom rentav trillar sönder. Just nu så är det; Hoodyn, lila lång linne och gråa tjocka strumpbyxor (som redan börjar gå sönder..) och ev. stickade tjocka knästrumpor.
Jag gillar't ;)


music when the light go outA person is a success if they get up in the morning and gets to bed at night and in between does what she wants to do.


Mycket har hänt den senaste tiden, minst sakt. Jag har fotograferat mitt sista bröllop på ett ganska bra tag. Nu ska jag bara göra färdigt efterarbetet på det, och färdigställa allt som har med företaget att göra och sen drar jag utomlands. 

 Spanien eller England, än vet jag inte riktigt vart jag kommer befinna mig i framtiden, men det gör mig detsamma. Jag är förälskad i bägge. Jag hoppas såklart att kunna stanna där ett bra tag, även om mitt sparkapital endast tillåter mig ungefär 1 månad... så det blir snabbt att försöka hitta ett jobb. Och skulle det inte gå för sig så är det bara till att dra hemåt igen.

Jag har varit i England och hälsat på min finaste Tuva <3, och det var helt underbart!  Vi har time warpat och sjungt med de härliga tonerna i Rocky horror picture show, bland utklädda Franks, Magnetas och en enstaka rocky. Och vi har varit och sett RHPS musikalen, dessutom så såg vi även Chicago musikalen, en såkallad 'burlesk' show och Saw 3D på bio. Jag har varit sveriges första polar bear fighter och träffat en hel massa helsköna människor.

Det känns himla bra.