Fler på Thia ♥

 

Fina Thia ♥
Jag har sett massor av barnfotografier överallt! Kanske för att jag saknar min lilla systerdotter så himla mycket?? Dessutom så kommer denna sötnosen snart bli stora syster!
Och hon har redan bestämt namnet på sitt syskon: ”Lillebror”, haha! Söte!

 

 

Emma ♥ Mikael

 
Här kommer en liten tjuvkik från dagen förlovningsfotografering, som ingår i alla mina bröllopspaket. Det är fina Emma och Mikael vars bröllop jag ska fotografera i sommar, kul!
Jag fotograferade Emma under hennes möhippa här om helgen och efter hon tagit några glas vin med tjejerna innan så var det inga problem med blygheten! Eller så kanske det kan ha och göra med Poledance-lektionen som tjejerna utsatt henne för innan?? Haha! Extra roligt när det visade sig att de varit på Passion Dance Studio där jag dansar!
 
Det är ett riktigt härligt par med mycket skratt och kärlek ♥

Roliga nyheter!

 
V i   ä r   m e d   l ä g e n h e t !
 
Den är nyrenoverad, markplanslägenhet, 3 rum och kök på Rosengården här i Helsingborg. Det ska bli SÅ HIMLA SKÖNT ATT FLYTTA! Jag verkligen längar till 1 september när det är dags.

Pernilla ♥ Mats (♥ Max)

 
Veckan började med en förlovningsfotografering med Pernilla och Mats. Vi fick så himla många fina bilder. Jag har gjort första utrensningen, och det är tokigt många bilder kvar! Roligt! ♥
 
Och igår blev en morgongåva fotografering. Vi var på Viking Hotell här i Helsingborg, riktigt fint hotell med ljusa fina rum. Det var en lyckad fotografering och en helt underbar tjej! som jag ska få äran att ha en förlovningsfotografering med på lördag. Tycker verkligen det är perfekt att träffa min brudpar på en "riktigt" fotografering innan bröllopet, vi hinner få en helt annan kontakt.
 
Nu är det verkligen fullt upp! Jag har även en massa bilder från Landskrona motordag som ska fixas,. tur att det är en kort vecka på jobb så att jag hinner komma ikapp ;)