Wow!

 
Denna ska jag verkligen köpa! (läs mer om den här)
Jag har alltid velat ha en sådan, eller ja, jag har faktiskt haft en. Kommer ni ihåg de där avlånga kamerorna som gav typ 3x2 cm stora polaroider, tror man kunde köpa dom på typ BR? Skitcoolt. Dock lääängesen. Har funderat på att köpa en riktigt men det är ju så himla dyrt! Kostar 10kr st förbövlen! Och hur ofta lyckas man med en bra bild? Och nu har lösningen kommit! Wohoo!
 
verkligen skitcoolt! till det jag igentligen skulle skriva om:
Tack för alla fina kommentarer! Det värmer extra mycket på en dag som denna!
Har varit helkaos på jobb idag..
 

Provfotografering Helene ♥ Magnus

Här kommer Helenes & magnus valda fotografier från provfotograferingen. De har även lyckats välja en vad min favoriter! Kan ni gissa vilken? :)
De är verkligen ett helt underbart par och jag ser framemot att fotografera deras bröllop. Jag fick ett väldigt fint mail från dom när jag kommit hem från vårt möte.
 
Hej Annelie! Måste bara börja med att säga STORT tack för idag! Du är en supertjej och en kanonduktig fotograf och vi är jätteglada att det är du som ska föreviga vår stora dag. :-) Hälsningar// Helene & Magnus
 
Lycka! ♥
 
 
 

midsommar


fina lilla Thia ♥
 
Hade en himla mysig midsommar hemma. Lilla Thian var ju där =)
Bara synd att jag inte träffar henne oftare, vi hinner inte riktigt bygga någon relation,. och sen glömmer hon en till nästa gång..
 
Har rätt många bilder att visa, har ju bröllopsfotografier samt fotografier från en provfotografering som jag hade i vecken. Roligt! Dessutom så kommer mina allra första tackkort i dagarna. Yeey! men nu blir det middag hos Jockens far :)

Säg hej!Jag välkomnar min nya lilla älskling till familjen ♥

Efter många om och men har jag äntligen blivit med ny kamera. Jag valde mellan denna och den 10 000 kr dyrare Canon eos 5D mark III:an, efter att ha hört försäljaren omdömme (han har själv haft båda) så blev detta det självklara valet. Inte ens försäljaren tyckte att mark IIIan var värt det för ett så litet företag som mitt.

Jag är kanon nöjd!

Nu ska jag ta det lite lugnt, sen bär det av på bröllopsmöte! Yeey!
har ett imorgon också. Dubbel yeey!ett år ♥Idag har varit en helt underbar dag,. förutom det är vi, efter en vecka, fortfarande är förkylda. Eller ja, det är inte så snoringt och jobbigt längre. Det är bara hostan som vi inte lyckas bli av med. I alla fall..

jag och Jocken har varit tillsammans i ett år idag! Och vi har haft en jättemysig dag med bubbel och allt!Bokat och klart!

VI DRAR TILL KRETA! i slutet på augusti! :D
Trots att det knappt är 2 månader sen som vi var i Egypten så känns det som en evighet. Ska bli så kul!
Kommer bli svårt att klå Hotell Maritim i Sharm el Sheikh, lyxen, all inclusiven och folket vi träffade. Ska dock bli spännande att prova på något nytt :)

lite bilder från Egypten;


fotograf annelie malmgren
på snorklingstur i Ras mohammed

fotograf annelie malmgren
en kamel från när vi köra quad bike i öknen

fotograf annelie malmgren
vi på vårt underbara hotell
(bilder tagna med Canon ixus)

på ängen

det är Sveriges nationaldag och det firas med en cykeltur till Bruceskog :)

och sen bli det kladdkaka!


jag lever!

finaste Karin och Pelle

Jisses vad jag jobbat! Jag jobbar ju som mattant vikarie i Landskrona som brukar bli några dagar i veckan, och nu har även framtida sommarjobbet börjat höra av sig så jag jobbar samt att jag jobbar med mitt företag.

Men kul är det! Har varit lite orolig för att inte ha något jobb i sommar, men nu har jag fått 4 veckor i augusti. yeeey! Dessutom så är det i Helsingborg så jag slipper pendla så långt, dubbel yeey!

 

Utöver det jag har 2 bokade bröllop samt några förfrågningar ute. Och snart är det dags för ny kamera! Trippel yeey!