And it's just breaking my heart 'cause she's not you,.

 
det fick visst bli en helt ny dator istället,. den funkar som den ska, och är till och med bättre, men jag saknar den fina rosa jag hade för en kort stund. aja, kommer väl lära mig att tycka om denna också,. den har ju trots att windows 7 som är grymt mycket bättre än 8an (antaligen en vanesak..) och man kan ta bort tryckfunktionen på touchpaden :)
 
felet med den förra? jo, grafikkort-företaget hade inte uppgraderat drivrutinen för att passa till windows 8. och hade inte heller gett något besked på när det kan tänkas komma. så jag köpte inprincip en rätt dyr dator utan grafikkort, sen kan man ju fråga sig varför det äns såls datorer innan allt är färdigt,. oh well.
 
Nu ska jag fortsätta installera alla livsnödiga program såsom spotify ;)
 
 
 
 
 

datortrubbel

 
gosh! här trodde jag hade köpt värsta superdatorn,. efter varit lite smått besviken på den efter att den inte kan kopplas in till TVn samt att man inte kan inaktivera tryckfunktionen på touchpaden, så kom jag (läs; jocken) tillslut på att den jobbar med fel grafikkort! nu jobbar den alltså på ett 250ish mb istället för 1gb,. lite skillnad!
 
anywho, lyckades inte installera drivrutiner och sånt där tekniskt trams idag, så får åka och lämna in den imorgon.. osis! men nu får dom allt hjälpa mig med touchpaden också, blir galen på det!
 
och just ja, tjejen som skulle hjälpa mig med min hemsida hörde av sig och sa att hon inte hade tid för tillfället.. det går bra nu? nä inte riktigt, men snart kommer väl fotograf annelie malmgren på fötter igen. är i alla fall superglad för de jobbförfrågningar som kommer in trots bristande hemsida ♥
 
hörs när jag har glada nyheter! kram!

busfröna

 
jag har lita bilder på lager,. och dessa busfröna är med på några :)
 
Det har börjat trilla in lita förfrågningar inför året, superkul! Jag som inte ens hunnit fixa min hemsida ännu! Har en tjej på det, hoppas att den är klart snart så jag kan börja marknadsföra mig lita mer :)
Har även en tjej på att fixa en snygg logga, och även min finfina pojk med lite loggidéer.
 
Så det är lite vad som händer i företaget just nu, annars är det, som tur är, rätt mycket mattant/ köksbiträdesjobb,. yeey! alltid nervöst när ett vikariat är över och jag hoppar tillbaks till timmis igen, man vet ju aldrig hur mycket timmar det bli,.. än så länge har jag haft tur.. och jag hoppas att det håller i sig.