Idol- Reza





Det gick helt okey på tjejmässan idag, några visitkort blev utlämnade och ja det viktigaste företaget fick synas lite. Hoppas det kommer leda till lite fler jobb :)

Jag har inte kollar på idol ni på några år med Reza och Mariette som var där var ju faktist ganska bra, kanske man borde börja kolla på de igen? Så ja, det blev lite bilder på dom och de andra som var där och uppträdde, drygt 250 bilder tror jag att jag tog under dagen.

Och på tal om något helt annat! Snart dag för årets första bröllop!
Och det första bröllopet för i lilla Landskrona för den delen!



HEMSIDAN ÄR KLART! (nästan)



LÄNK

Nu är den nästan klar! Ska bara fixa gallerierna,. men jag orkar verkligen inte mer idag. Har jag en hel drös med bilder att fixa till imorgon,. det viktigaste är i alla fall klart :) bilder kan folket alltid se här, på min blogg.
Känner riktigt skönt ska jag säga er! Sidan har legat nere väldigt länge nu,. kan ju ha något att göra med att jag har gjort 3 olika designer under tiden ;)
Lite text ska också ändras,.

Jag är nöjd i alla fall.





Min lillkusin och min lilla mormor




Håller på att leta bilder till min portfolio och hitta den här. Det är min lillkusin Hedda när dom ligger och busar på golvet, kan ni tänka er en mormor som krymper runt på golvet och leker,. och kryper till och med in i ett litet prinsesstält som Hedda har! Tycker det är himla roligt. Bästa mormorn i världen.



261



Lite bilder från när jag och Anna var ute på en fotorunda och jag visade henne inställningar på kameran och lite tips. Det var trevligt! Och sen avsluta vi med en mysfika på 261.

Idag ska jag iväg till Häljarp och hämta några ramar och kolla igenom mig post,. har inte varit där på ganska länge nu så posthögen har blivit stor! Dessutom så har deklarationen kommit! Spännande! (NOT!)
sen ska det sista inför imorgon göras klart, börjar på LITE ont om tid,. med det ska säkert lösa sig :)


visitkort




Har nyss klippt ut mina provisoriska visitkort till onsdag :)
Tyckte de blev bra, tyvärr så blev inte fotona som jag skrev ut i 4A lika bra,. men de får funkar. Gissa om jag känner mig dum inte skicka bilder till framkallning i tid? men jag tror det kommer bli bra ändå.
Idag inhandlade jag en bok med 4A plastfickor som jag tänkte ta med mig så får kan blädda och ja, se bilderna.


Nilla och Isabella

Nilla hörde av sig till mig för att ta lite fina bilder på sig 2-åriga dotter och sig själv och skicka iväg till sin man på alla hjärtans dag. En väldigt uppskattad present!

"Hej Annelie!
Wow - de är helt fantastiskt fina! Mycket, mycket bättre än jag väntat mig. 
Jag är helt stum; tycker det blev så underbart fina bilder...men det tar nog ett tag att välja...!
Jag hoppas det går bra för dig med firman;du är verkligen mycket duktig.

Gunilla"

Priser för porträtt hittar ni här: !LÄNK!


Vi började ta bilder i sovrummet med helt underbart ljus!




Mamma Gunilla och dotter Isabella



och lite bus




att få hoppa i sängen var en riktigt höjdare












Isabella visade att hon vågade hoppa från trappan

lite lugnt puzzelbygge



sen ännu mer bus


som avslut fick Isabella lite klubbor av mig för att hon hade varit så duktigt




STRAX: Bildstorm

God morgon!

Nu har jag fått tillåtelse att visa bilderna från Nilla och Isabella som jag fotograferade för ett tag sen. Det ska bli jätteroligt att få visa dem då jag blev väldigt nöjd med bilderna, och Nilla också för den delen :)





Söndagsmys




Nu ska det blir film, mat och söndagsmys.
Dock ingen ben and jerrys,. men GB gräddglass gammeldags vanilj med kolasås, det är minsann gott det ockå ;)

Jag skulle faktist förtjäna en BnJs glass idag, har fått gjort väldigt mycket som min nya bröllopsoffert! Mycket bättre upplägg och mycket finare layout. Nöjd! Dessutom så har jag kommit långt på hemsidan och har bara lite kvar.



today i is the greatest



,..i've ever known

Inte ännu, men det ska bli!
Jag vaknade så där lagom pepp efter en god natts sömna och intalar mig själv att det ska bli en kanon idag. Inte för att det händer något speciellt men man ska väl kunna ha spontana bra dag utan någon anledning också?

Dagen har visserligen gjort motstånd och mindre bra saker förkommer lite då och då, som tex. att pojken och hans bror ligger och snarkar i soffan och sen kommer han klaga resten av dagen att han har nackspärr,. och så är flingorna slut. No breakfast for me! eller han för den delen, mohaha!

men det känns som det kommer bli en bra dag, jag har ju faktist fått färdigt min nya offert för bröllop! Ändrat om rejällt bland paketens upplägg, kommer bli bra! och nu kan jag också få färdigt min hemsida! som har legat nere för tok för länge, men det gör inte så mycket för då har jag något som jag kan skylla de få bröllopsbokningarna jag har detta året,. och inte min icke existerande marknadsföringsplan. ajdå.
Snart Landskrona tjejmässa, så jag hoppas på lite porträttjobb där ifrån.


Nu ska det fixas med min nya finfina hemsida :) Pepp to the people!


tomgång

Idag har jag ätit en halv "värmaiugnenfärdigpizza" till frukost, nyttigt! och den har det blivit lite chips och ett bueno choklad. Bra diet va?

Min pojkvän är lite knäppen och tycker att man ska äta middag vid 8- tiden, vill säga att vi ska gå och handla och sen göra maten efter det. Nu är klockan 00.47 och vi har fortfarande inte ätit, för att han äter inte efter att vi lagat maten utan måste vänta en stund (även fast det var främst jag som fixa middagen idag) och nu så sitter han och hans bror och spelar TV- spel som tydligen är mycket viktigare än att käka.
Jag vägrar äta själv, men jag får nog ta och göra ge upp då min mage gått på tomgång länge nog.



skönheten själv



Modell: Catrin
Smink: Lina
Fotograf: Jag

Lite fler bilder från plåtningen med Lina- MUAn.


Mucho to do


Har massor att göra idag!
Det är tjejmässa på onsdag och jag har inte äns framkallat bilder ännu! lite sent ut,. dessutom så ska det fixas provisoriska visitkort och sist med inte minst så måste jag få färdig hemsidan också. Its a hard work, work.

sen borde jag dra hem till mina föräldrar jag låna lite ramar plus att jag borde övningsköra så jag kan få mitt körkort,. som har legat lite på hyllan nu en tag. Inte bra.
Nä, nu är det dags att sätta igång!

Och just det, god morgon!


BIFFEN!


(bild ur arkivet sommar- 09)

Idag har jag varit och tränat!, jag tränar på måndagar, onsdagar samt fredagar, men idag har jag även gått en väldigt lång promenad som var så himla härlig! Solen skiner och man kan lämna jackan hemma! Visst är det skönt?

Skulle igentligen haft en fotografering idag, men den blev inställd,. fast det vart hastigt bestämt så "ingen skada skedd"(aladdin).


Sjöbo bilmässa




Lite bilder från Sjöbo bilmässa. Min kära moster ställde ut med sitt företag: Benan- Hairstyling by Lollo som finns just i Sjöbo. Hon har en jättefin och nyöppnad lokal där, som i nu hoppas kommer bli en succé!

Vi har planerat lite samarbete tillsammans, hon är ju trots allt en frisör som kan smink :) Ska bli skoj!


väntan



Just nu kan jag inte göra mycket annat än att vänta, i slutet på maj/början på juni får jag besked om vad kommer kommer hända i framtiden. Och då kan jag äntligen börja satsa på riktigt,. sommarjobb eller inte sommarjobb.

Okey, sommaren är ändå hyftas förbestämd; Jobb med företaget, Plugga (om jag kommer in) samt sommarjobba (om jag får något). Ganska bestämt men med många osäkerheter!
Det är hösten som är rörig, och även det som jag funderar på 24 timmar om dygnet och helt ärligt så börjar jag få huvudvärk och alla förhoppningar dör ut och jag vill bara dra täcket och huvudet. Och jag vill inte berätta mer förens jag själv vet mer.

Nu ska jag inte vara depp mer. Jag hoppas på många fotojobb under sommar, det hade varit helt underbart! Och några bröllop har jag ju faktist bokade :) Sommaren 2010 ska bli den bästa ever!


Olåst igen

Jag låste bloggen en stund igår bara för att rätta till designen. Så ni vet.

Idag så blir det fototräff! Jepp, hör i lilla Landskrona. Ska bli trevligt, har aldrig varit på någon fototräff innan så det ska bli spännande! Dock måste jag skynda mig lite då vi ska träffas kl 12! Tidoptimist? javisst! haha

Och imorgon ska jag på mässa i Sjöbo och leka hårmodell.

Ny design på G

Sådär nu håller jag på att finjustera designen, som ni ser så är det vissa saker som ska fixas till :)
Headern kommer jag nog göra om så senare,. den känns inte helt hundra. Jag tar även tillbaka mitt gamla bloggnamn "Halleluja Liksom" (som jag nu ser är även felstavat i header) då jag samtidigt gör bloggen lite mer personlig.


Dagen



Idag har det varit kalas hemma hos min mormor och det är min kära moster som firades. Det är minsann inte så ofta som man träffas små kusinerna,. eller ja, kusinerna över huvudtaget. Mycket trevligt. Ska ev. till Sjöbo under helgen också, ska ta lite fina porträtt på familjen samt så ska min moster ställa ut på en mässa och hon tyckte att jag skulle hänga med, aldrig fel att synas!

Kvällen har dock inte varit lika roligt, och kvällens frågar är: Varför betalar bara inte för sig?
Har man köpt en tjänst så får man betala för den också, i tid! Jag måste verkligen ta hårdare tag i sånt där, sånt där jobbigt. Det är inte alltid bra att vara för snäll.
Träffar jag min moster i helgen så kommer hon säkert banka vett i huvudet på mig, hon har fått ta ganska mycket skit pga hon är just för snäll. Konstigt det där.


Nu ska jag lura lite på hemside och blogg designen. Natti!


giffelbakning


(oj, dom färdiga är lite med brownish IRL)


Så då vart gifflarna färdiga också! Dock blev det inte så många då jag dumt nog inte köpte hem mer mjöl, men 12 är bättre än inga. Hoppas bara dom blev bra också ;)

Nu blev det giffel och film. mys.


Sparkling Diamonds



Modell: Catrin
Smink: Lina
Fotograf: Jag


Älskar vinterportätt! Väldigt fint blank i ögonen blir det minsann! Och det känns som jag än en gång överträffat mig själv och fått ett gäng helt underbara bilder.

Jag är färdig med mina nya prislista för porträtt och ni kan hitta den här: Porträtt 2010



Bakning pågår






Jag är snäll och göra scones till frukost idag, dom blev precis färdiga, mums! Fredrik har jobbat natt- därav den sena frukosten. Ska bli himla gott!
Senare ska jag också ge mig på att göra gifflar med kanelfyllning, först gången själv.

Det är vår! riktigt skönt väder ute och solen strömmar in genom fönsterna och i högtalarna bjuder lykke li på sin härliga stämma. Underbara dag!



Lite mera jag




Tycker det är himla svårt att vara seriös när jag själv står framför kameran. Antagligen bara för att jag inte gillar det. Bilderna är tagna av min fina vän Anna, hon ville lära sig lite porträtt och ja, visst gick det bra?! Roligt vart det iaf.

en seriös bild också:



Tagna med Nikon D60 + Nikon 50mm 1,4


galen.

Snart är det dags för tjejmässa och jag måste ha färdigt mina designer till hemsidan och bloggen då. Men nu har jag kört fast, menyn är helt fel och jag har ingen aning om hur jag ska fixa det. blögh.,
till detta är kan jag säga att menyn ser bra ut i firefox,. medans den inte går att flytta alls i explorer.

snart ska jag ta en paus och träffa min fina vän Anna och dricka en himmelsk varm choklad på 261 här i lilla landskrona.

annars så är jag faktist snart klar med designerna! Woho!


menyn som den ser ut nu, om ni ville veta.
och lite spoiler på designen ;)





kvällsbild



Modell: Catrin
Smink: Lina
Fotograf: Jag 

Nu ska jag redigera dessa bilderna, är det tänkt. Finns massa fina!
I heart snö