säsongens första bröllop

Mikael och Monika
10/4- 2010, Borstahusen, Landskrona

Första paret för säsongen men också fösta paret i Landskrona. Ganska stort! Roliga och glada människor de där. Här är några bilder från på 20 minuters fotograferin ;)
LiljorLiljorna som jag fick av Fredrik häromdagen har blommat :)
Nu är det minsann sommar på rikigt! Efter uträttat lite ärende så gick jag en promenad i vacka Landskrona med counting crows i öronen. Mys <3bröllop 22 maj 2010


Elin och Krister

En liten förtitt på gårdagens bröllop :)
Vacker vigsel på en vacker plats. Vi tog porträttfotona här och i underbara Arild, som fortfarande är en av de vackraste platser jag sett. Och det med ett vackert brudpar så blev det några av mina bästa bilder! 
Har dock inte hunnit kolla igenom bilderna ännu, men enligt kameradisplayen så :)update
Har haft väldigt mycket senaste tiden, bla. ett fotojobb för Pärlgrossisten, Kul!
Har även haft massor med körkortet och nu är allting bokat och klart. Dessutom så har min syster varit hemma så jag har spenderar hela helgen i Häljarp, vilket var trevligt då det inte är ofta som vi är hela familjen längre.
Jag har också kommit in på en sommarkurs, webbdesign, som jag ska läsa. Så blir väl hemsidan snyggare snart ;)
Och den är det det här med resa, Indien fär vänta då jag inte kommer att ha råd att stanna längre än 1 månad så just nu har jag ingen idé om hur jag ska göra med det.

Varför kan inte allting bli precis så som man vill?  för en gång skull ,.i danced to all your fucking soulDetta låten spelas ofta och högt. Den är kul.
Lite winnerbäck spelas det också- ska ju trots allt se honom i sommar, JADÅ!

Annars händer det inte så mycket, och jag hoppas på att få hälsa på Tuva snart <3Hello people of the earth

Tjoohoo!

Long time, no see. Minst sakt. Dagarna Veckorna har varit fartfulla, och det har hänt en massa skoj saker. Dagarna har bjudit på roliga fotograferingar och trevligt sällskap och kvällarna har jag spenderat i Forks. I twilight böckerna då. Kan inte direkt påstå att jag förstår mig på hypen som blivit av dessa böcker, filmer? .. Gillade inte filmen så där värst och eftersom jag var nyfiken så har jag faktist läst böckerna. Och inte förstår jag nu heller,. men ja, önskan om att vampyrer och andra varelser finns är dock starkare, det måste jag medge.

Och i brist på inlägg och bilder så får nu ni lite bilder på min kära vän Niklas, enjoy!;