lite 'behind the scen'Har lånat min föräldrars lilla kompakt kamera (Canon ixus 80IS) som jag ska ha med mig till Spanien. Och hittade bilden ovan i den. Från när jag tog bilder på mina sötsöta kusiner och min väldig trötta pojkvän.
  Kameran är faktist bland den bästa kompakta kameran som jag testat, och då är den tom ganska gammal nu. Ska definitivt köpa en sådan sen, när jag har pengar.

Även mellan kameran (400Dn) följer med på resan. Är lite för feg för att ta med 5dn ;)

Jag borde börja packa ,.......

på kasDå pågår utställningen och det verkar ändå vara ganska mycket folk där. Roligt!
Det är kul att det händer lite roliga saker i Landskrona (kulturlabbet ftw!) och det tråkiga vädret är också pågång att försvinna, helnajs!

Är hemma en runda och fixat med mormor present, hon fyller år när jag är i Spaninen så hon får den idag istället :)


best ever
rådiggar denna musikvideon.Sneakpeak
En bild från det senaste bröllopet.

Snart kommer Klina hit, vi ska göra trolldeg ;)
ojdåBlev övertalad att vara med på en utställning här i Landskrona på lördag MEN jag har inte så många framkallade bilder, så jag tänkte -"asch, man kan säkert framkalla på expert och få bilderna snabbt" och det kunde man ju såklart, för typ 39 kr stycket! (för A4) svindyrt och så tror jag inte ens att man kan få dom i matt.  På crimson kostar det 21 kronor, och 18 om man köper fler än 10. Jag har inte heller tillräckligt med bläck för att skriva ur själv..

får väl ha de som jag har,. hade dock gärna velat ha någon bröllopsbild till..

Edit: hade svart färg kvar, så det blir några svartvita bilder också =)Lite roligt sådär.Hade visning på lägenheten för någon dag sedan, och när personen som vi visade för gått hem så såg vi denna mysteriska bulan på sängen. Det visade sig vara en liten spock som tyckt de var mysigt inne i påslakanet.
Undrar vad han som tittade på lägenheten tänkt!

Har en helt underbra dag idag! Har spenderat lite tid i Lund med ett brudpar som jag ska fotografera i oktober och det kommer bli några väldigt intressanta bilder! 
 Jag  ä l s k a r  Lund, en sjukt mysig stad. Och de har till och med bättre uteliggare än oss! (landskrona) De spelar minsann gitarr! Inte helt pjåkigt =)

Nu ska det redigeras bilder, cya!snart är det dags!Peppar ihjäl inför flytten!


Det är v ä l d i g t mycket som händer nu
, och jag börjar känna mig något stressad. Åker ju till Spanien om 7 dagar och har en väldigt lång 'att göra' lista som ska bli klar. 
  Dessutom så lovade jag, för längesen, mina föräldrar att jag skulle passa huset/ hunden den här helgen. Inte jättepassande.

Idag har vi städat inför besiktningen av lägenheten. Det var inte roligt att städa bakom och under spiser! Fy vad äckligt det blir där! Usch! men det känns skönt att det är gjort.blöögh!Gosh vad trött jag är på Swedbank

Har varit på banken 2 gången nu för att få ett jäkla visakort! Men dom bara sägen till mig att det inte går, trots att jag känner/vet folk som har visa (och då inte heller visa kredit).
Jag vill bara ha ett helt vanligt Visakort som är kopplat till mitt konto. Inget kredit eller något sånt mög.

Antar att de har missförstått mig, men vem fattar inte;
"Hej jag vill ha Visakort, finns det något alternativ för folk som inte har fast inkomst?" Och "Jag ska utomlands och behöver ha ett visakort"

Swedbank säger att det inte går, medans Anna (som har visa med ingen fast inkomst) säger att det går.

Jag är inte direkt jättepepp på att ta med mig 13 000 kr i kontanter till Spanien.
Halva kursavgiften samt pengar att leva på.


Och så det positiva med dagen.
Hade visning på lägenheten idag och personen som vill flytta in här vill flytta in så tidigt som möjligt! Vilket betyder att vi inte behöver betala en hel månads extra hyra :D


Usch usch usch!

Reslutatet för lördagens regn och åska var en översvämning i källaren. Och idag igen är det en mindre översvämning.

Har tvättid nu, och måste verkligen tvätta. Så innan idag så tog jag skittvätten och traskade ner till källaren, jag vågade inte riktigt ta hissen då den inte funkade när det var översvämning och jag vågade inte chansa. M E N så får jag inte upp trappdörren. Yeyy,.
  så jag tar hissen, det är trots allt flera dagar sen som den inte funka, och den verkar funka nu. och det, mina vänner, skulle jag verkligen inte ha gjort. När jag närmade mig källaren så börja det välla in vatten i hissen. Snabbt som fasen trycker jag upp hissen ingen, med dyngsura skor.
 Efter ett tag så får jag upp dörren ändå (det är inte lika djupt med vatten där). Går ner, och det ligger B A J S T O L L A R lite överallt! MYSIGT!

Träffar på några andra där ner och får veta att Landskrona hem har inte varit här alls!
Jag vet att minst 3 st har ringt journumret under lördagen.

Slutsats. Mina skor är dränkta i bajsvatten som har gojsat till sig i 4 dagar!


Okey, det är säkert inte bara detta lägenhetshuset som landskrona hem ansvarar för, men ändå! Förjävligt att det ska ta mer än 4 dagar för att fixa det! Snart kommer väl hela huset rasa pga. fuktskador. gosh!
 Så nu har iaf. satt på fläckten i torkrummet och låtit trapdörren stå öppet. Även om det fortfarande kommer ligga avloppsmojs överallt så är det bättre än blöttavloppsmojs över allt.regn och åska <3
Det regnar vääldigt mycket i landskrona just nu. Tittar man på fönsterna så skulle man kunna tro att man åkte igenom en biltvätt eller nått, sinnes, jag lyckades inte få någon bra bild på det, så ni får se regnet istället.
Det åskar en väldigt massa också, men det gillar vi ;)

dock inte så kul att jag ska ut och övningsköra,.. hehe


En dag i MalmöÅkte till Malmö för att träffa Tuva och gå runt och ha det chill, kändes bra såhär efter en långvarig och jobbigt förkyldning (halsen strular dock fortfarande). Det känns jättebra! Har haft en riktig superdag och inte bara det, hittade och en bok som jag velat ha ett tag nu för endast 60kr! En bättre begagnad, en ny kostar 250-300kr! och det är jag tok för snål för.

Och nu blir det lite födelsedagsfirande tror jag :)
usel


(när man är sjukt så får man äta glass istället för mat)

Är fortfarande sjukt. Och är sinnessjukt trött på det.
Jag använde all min energi på att ignorera det under bröllopsfotografering i lördags så nu har jag fått tillbaka tiofallt. O k e y, inte tiofallt och inte lika lilla som de första 4 dagarna,. men illa är det iaf.
Har en hemsk hosta som sliter i sönder min hals, och gör tusen nålar någonstans i bröstkorgen och under revbenen varje host. (för att låta väldigt dramatisk)

och med hjälp av google så har jag nu kommit fram till att jag har
luftrörskatarr.
;)

 

sjuklingHar åkt på en jäkla förkylning! (tack Anna! :P)
och inte bara det, jag har även fått de 2 största finnarna någonsin! J ä t t e k u l!

Varit sjuk i 3 dagar nu, men det börjar äntligen släppa. Kan dock inte påstå att det ska bli kul att träffa banken imorgon,..
Bröllop på lördag och jag måste blivit helt tipp topp till det, och det ska jag bli också. Bara halsen som strular lite, och lite huvudvärk så det ska inte vara några problem. De första 2 dagarna kunde jag varken prata eller svälja (inkl. äta), eller sova, hade både feber och huvudvärk, så jag nu mår jag faktist bra :P