En favoritbild


Modell: Tuva
Bild: Jag

Detta är em favoriterna denna sessionen :)



Äntligen är den min!




Nej, jag har inte fått kameran ännu, MEN min Nightmare before Christmas collectors edition ;D
Är fett himla nöjd! I flere månader har jag väntat



Jaha,.

Fredrik har vaknat nu och ska sitta vid dena brá dator,
så nu kan jag inte lägga upp de andra bilderna,. menmen det får bli en annan gång.
Ser ut som det kanske bli utgång idag istället :)

Session; Graffiti












Dom första tre bilderna, jag är nöjd :)



tjosan tjosan!

God morgon!

Usch vilken konstig dag det är idag, vet inte varför,. det bara känns konstigt. Sen kan det vara fär jag är grymt hungrig! Typ svälter, Fredrik lovade mig pizza till frukost,. men det kommer nog inte bli av. Han kommer väl sova någon timme till. Han somnade i soffan inatt,
Jag- "Kom o lägg dig älskling"
Han- "mmm, jag kommer strax"
ja, just det. vid 9-10 tiden kröp han ner i sängen,. aja, jag sova lika gott för det ;)

Kanske man ska ta och dra ner till city gross,. hmm,. gratis nudel hemmaifrån eller gå ner och spendera massa pengar på frukost? Tror det får bli nudlar, det är gott. Dock så kan jag inte äta nudlar med majs länge,. eller iaf i ett tag till. Sist så fick jag mig en skum majs i munnen,. okokad majs tror Fredrik,. jag tror det var något annat. Den äckliga konsistensen på den där lilla majsen fick mig till klökningar,. och det gör det så fort jag tänker på det, nasty! Tror jag har blivit lite knasig efter allt som där rubrikena "8åriga sven hittade en död mus i flingorna" eller typ "Friterad kyckling ving". Usch, ryser av tanken att det kanske var något super äckligt,.  nä nu kommer illamåendet. Slut snackat om detta.


Bilder! Har redigerat massa bilder som jag ska publicera snart 1 session med 2 byten, det är dom från i somras som jag började på igår. Fett nice! Ska bara fixa nudlar först ;)

Värsta raid paret

Det blev ingen utgång,
Fredrik var inte särskilt pepp :(

men det blev iaf 25 man nax raid ;) för er som inte fattar så är det Wow Som jag pratar om :P ja, vi är ganska töntiga,. men inte lika töntiga som dom i guilden...
Nu ska jag kolla på Mamma Mia, Fredrik gör heroic och jag tycker inte om honom för det.
Så jag sätter på en film som han inte orkar ;)

Svåra val


(Klicka för större)


Har redigerat en gammal session från i sommar, den har legat på is i ett tag.
Gud vad nöjd jag är med den! Sjukt många bra! Nu är det bara kruxet med redigeringen, vilken färg ska man ha!? Sjukt jobbigt att välja, dom är så fina alla tre... alla bilderna är så bra att jag bara behövde fixa lite med ljus o färget i raw-redigeringen, sparar riktigt mycket tid! :) Annars brukar där vara en del små fläckar på hyn, men i dessa bilderna tycker inte jag att det stör.

Riktigt glad att jag tog tag i denna mappen :D
Den har gjort min dag!





God eftermiddag :)


Modell: Tuva
Bild: Jag


Det blev en väldigt sen kväll igår ;) Gick inte och la oss försen vid 10 på morgonen, ojdå. Kollade en skäckis. emm,. från andra sidan hette den, så antagligen from the otherside på engelska ;) Skit va dsmart jag är! hehe. Men det var faktist ganska bra. Skräck, barn och sjukhus,. de värsta skräckfilmena är fan dom med barnspöke, tycker det är himla ruggigt. Fast i denna filmen så handlade det om barnen på sjukhuset, typ. Se den.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Det var planerat en utgång, men tja, jag vet inte om det blir av. Skulle dragit iväg till Danmark och handlat billigt,. men det blir inte så mycket billigare. Tyvärr. Så det ser ut att bli en filmkväll med lite gott folk. Och kanske taco? ska försöka övertala Älsko :P




Working Family


Halloj!

har varit hemma stund nu, min nya bloggdesign börjar arta sig. Vet dock inte om jag kommer byta ;) Har gjort flera stycken som jag bara kasserat för att jag inte tycker dom var snyggare än min nuvarande.. menmen ,. hard work work,
mor håller på att bygga ihop inredningen till vårt blivande badrum. Kommer nog bli väldigt snyggt där inne. Hehe, massa att bygga ihop.. nästan lite som IKEA... fast utan den där lilla limpåsen ;)

iaf, min lilla shoppingtur vart lyckad och jag hittade riktigt bra grejer till min syster. Kan dock inte visa det nu så hon kanske kika in här ;) Men jag ju säga att jag nog ska invenstera in det sen. Okey, det kanske inte var den världsbästa presenten, men hon kommer iaf inte bli missnöjd.


Nu ska jag ge mig på kodmallarna ;)


Hej och hejdå

God morgon!
Nu ska jag kila iväg till min matte lektion,
sen blir det shopping i helsingborg, men kära syster fyller år snart och jag har ingen aning om vad man ska ge henne :/ Alltid knepigt det där med presenter... får hålla lite i plånboken så att jag inte börjar köpa en massa till mig själv, det är ju väldigt lätt hänt ;) hehe.

Annars så är det bra med mig. Känner mig pigg och glad :)
Ha det bäst!

/Annelie


God mosinge!

Idag har jag svarat på en massa mail, skönt att ha fått det gjort. Tycker in om när ev blivande kunder måste vänta :P
Nu ska jag redigera bilder och fundera över hur jag ska formulera mitt CV, och mitt personliga brev. Känns som en bra dag att få saker gjort på :)

Har även fått ett uppdrag av tuva och ska fotografera hennes föreställning, hon har arrangerat (heter det så?) en hel föreställning som projektarbete, hon och en tjej som heter Caroline. Tycker det är ganska mäktigt.


Osis också!


(En av de allra första bilderna jag tog md systemkamera nov-07)


Idag ringde det att okänt nr till min mobil, eftersom jag hade lektion så svarade jag inte och tänkte jag skulle kolla upp på eniro vem som ringde och den ringa upp dom, om det inte vara telemarketing :P Iaf. Det var Expert som ringde, det är hos dom som jag bokat min kamera, så gissa vilken tanke som kom då!!? såklart;  MIN KAMERA HAR KOMMIT! Ringde dom snabbt som attans,.. det visade sig, eftersom jag inte hade svarat så hade dom ring till personen som ligger efter mig på listan ,.. hur dåligt är inte det! Att dom inte kan vänta någon timme innan som skickar vidare dom! Jäkla as! >.< 

2 riktigt usla saker som hänt denna veckan,. detta och den nerlagna kursstarten.
Inte coolt.


,..

vill ni veta en rolig grej,
jag hade inte sovmorgon idag! Har gått runt och tänkt att det är onsdag och varit stressad för att veckan gått så fort, vilket den tydligen inte har :P

Nu missade jag historian, och kommer ha Sceniskt musikprojekt fram till kl 4, vadå enformigt?

Bröllopsbild


Bild: Jag


Nu när det ändå visade sig att jag hade sovmorgon så passar jag på att bjuda på en bröllopsbild, detta är ju ändå en fotoblogg trots att det inte blivit så mycket foto den senaste tiden.

Detta är iaf detta bröllopet som jag håller på att redigera :)




I dag





God morgon!
Steg upp tidigt idag, hade planer att duscha innan jag drog iväg till skolan, men dum som jag är så tänkte jag inte på att det tar 20-30 min att borsta håret,. så det vart ju inte så lyckat.

Dagarna bara rinner förbi och det känns som jag inte får någonting gjort, riktigt uselt och jobbigt. Min lilla fotoblogg som jag skulle ta bättre hand om i år får tydligen vänta lite till. Har en massa bilder att visa upp! Men det tar förlång tid att fixa med alla, hade även tänkt starta men fototips och dylikt ,. blä. Ska börja skriva CV och personligt brev idag, tycker sånt är riktigt svårt, vad ska man skriva liksom? men jag har några goda ideér så det ska väl lösa sig.

Hungrig blev jag nu också  >.<

Aja, nu måste jag bege mig!
hörs!

Edit: Tror ni inte jag har sovmorgon idag! kollade schemat i hopp om sovmorgon, och så har vi det! Fett nice!
          God natt igen så ;)


Ganska helt ,.

okey har min skoldag varit. Skönt.

Dock blev det inte bättre när jag kom hem och min dator stulade (som vanligt), idag kom den med en ny konstig sak, nätet stände av sig vart 5e minut och sen satter på igen efter typ 1 sek. Precis tillräckligt länge för att internättsidorna skulle fibba och wow bli discontectad,. inte coolt.
Jag har stuckit till Fredrik nu, så livet är underbart igen <3 hehe.

Kan ju tillägga att jag fick ett ytters upprörande mail idag också;

"Hej Annelie!
Får tyvärr meddela dig att det inte blir någon ny kursstart till hösten. Vi har nu fått besked från KY myndigheten att vi inte beviljades några nya starter. Vill du läsa mer om det så står det på KY-myndighetens hemsida.
Hälsningar
R
fotograf och lärare på Fotoskolan
KY-Akademien vid Studium"¨

Så nu vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv, såklart ska jag jobba med mitt företag och så, men detta var min chans att komma ut från Landskrona ett tag, även om det bara skulle bli i typ 2 år så hade det varit himla skönt. Ska prata min syon så snart jag kan se om där är någon annan fotograf utbildning som lockar.
Blögh! Är riktigt besviken! Har varit riktigt pepp på att söka dit :( menmen kanske det blir en kursstart nästa termin eller nått.. Måste söka sommarjobb som bara den nu!


God morgon!

Kan börja med att säga; Fy vad tråkigt det är att gå uåå när en kärlek ligger kvar i sängen! Hade varit en sak om det hade varit för en fotografering, eller något annat roligt,. men för att gå till något så värdelöst som skolan? Fy! Hemska grej. Menmen, det ska väl gå bra. Det är faktsist helt ok när man kommer till skolan, och förhoppningsvis så kommer dagen då fort,.. em ,. inte för att måndagar brukar gå fort, utan mest vara en dag som består av tråkigt kortspel i hopp om att tiden ska gå snabbare. blä.
Men jag ska ta tjuren vid hornen och klara detta!
Om sisådär 4 månader så är jag, Annelie Malmgren, en fri människa. (som ska ut i en väldigt yrkesmässingt svårt värld, varsel hit och dit, kul)


Idag ska jag redigera bilder,
sen är det naxx raid idag, om ni andra wow nördar där ute ville veta :P

Hejssvejs och ha en trevlig dag!
Kram
/ Annelie


Inte nu igen,.

Bilder: Cyberphoto och dylikt.


Ännu en gång har jag börjat fundera på om jag inte ska köpa en beg 5D istället och spara sådär 15000;-, jag behöver ju faktist en egen dator också :/ och jag behöver en bättre kamera nu! Jag tror jag ska ringa på många annonser här i skåne och åka och kolla på kamerorna som annonserar, är dom i bra skick så är det ju säkert värt det. Sannolikheten att jag tjänar in 10000;- detta året är ju mycket större än 25000;- ,. blögh! Kameran blir ju inte sämre för att det kommit en bättre... FAST den nya är ju bättre och kommer kunna hänga med mig i några år.
Har varit helt inställd på 5d mk2an nu jättelänge, men förseningar har fått mig till att fundera igen,


Riktigt jobbig!



Money money!

Idag ska hem till Fredrik, äntligen! Sjukt längesen vi sågs :P
medans han sover så ska jag ta och röja lite i hans lägenhet, börjar se lite väl nasty ut, och dessutom så kommer han fylla på mitt wow account med 1 månad som tack för hjälpen! Det är najs!
Har inte riktigt råd att fixa det själv då mitt objektivköpt spräkte månadens budget ganska ordentligt :/ Så nu måste jag verkligen snåla, annars kommer jag aldrig ha råd med min nya kamera, när den väl är tillgänligt för att köpa,.

Sen har jag alla mina kamerasaker där hemma också :)

God natt

Nu är det dags för mig att säga god natt :)
Ska krypa ner i min underbart mjuka säng i mitt perfekt svala rum och läsa lite.
Känner även ett sug på att teckna lite, det var mer än länge sen.

Aja, sussa sött allesammans!
/Annelie

Bara en dag

                                                       Bild: Jag


Idag har det inte hänt mycket, jag o mor har bara legat framför TVn, okey, vi körde och köpte pizza och hyrde film som vi delade med oss till min syster som var hemma när vi kom tillbaka. Med tja, det har varit trevligt. Det är inte så ofta man umgås med familjen längre, lite synd.. menmen ,.
Fredrik har xovit hela dagen! Han slutade jobba 12.00 och gick och la sig vid typ 4 tiden och ännu har han inte gått upp ;) Vill inte ringa och väcka honom då han börjar jobba om sex timmat igen, vilket betyder att han måste upp om fyra så då kan han lika gärna fortsätta sove :P Dock så saknar jag honom, jättemycket.

Såg nya Grey anatomy nyss, skitserie! Bah! Orkar inte vänta en hel vecka till nästa avsnitt >.< riktigt jobbigt att det ska sluta så spännande och sen dessutom bara vara i så där 30 min, känns som det är över på 2 minuter... fy.


Jag har inga kamerasaker hemma,har sett alla mina serier och mina wowdagar är slut,
Är sjukt rastlös och har inget att göra!







Ha-lu!

God morgon alla glada!
Idag lider jag av en sjukt tråkig dag, mina två hårddiskar är hos Fredrik och dessutom min kamera, varför är alltid suger efter att fota eller redigera som störst när man inte har det vid sig? Inte coolt. MEN jag har iaf varit lite effektiv på min veckolista. Har nästan rensat ut hela min garderob och håller på att rensa ut en massa mög från mitt rum. Det är minst 5 års påsamlade av för små kläder och onödiga saker. Stor blåa plastsäckar ftw! Jag har slängt alla mina OKEY, Frida, cosmo, Kerrang, closeup tidningar och de ända som finns kvar är DigitalFoto :) Lovar, det blev typ en halv säck endast med tidningar. Hittade tidningar från 2002 :P



Bild: Jag
, Aqvaria i Stockholm


i´ll wait for you


Modell: Tuva
Fotograf: Jag


Det märks verkligen hur mycket både jag och Tuva har utvecklas




Plåtningsprepp


Bild: jag


Tog denna när hon höll på att sminka, me like it.
Och ja, foundationen är jämn ;)


God morgon alla glada!

Idag har jag min allra första plåtning med en manlig modell, (om man inte räknar med Fredrik ,.) Han kommer hit vid 2-3 tiden, och då ska vi köra igång. Hade hoppats på att snön skulle ligga kvar, det snöade här vid 7tiden i morse. Det hade varit himla najs, men jag tror det ska bli ganska bra ändå! Min trofaste vän Catti ska agera assistent.
  På tal om Fredrik, han blev lite sugen på att vara modell, så han ska också få sig en plåtning snart, får dock se när jag har tid,.. men det ska nog allt lösa sig.

Nu ska jag redigera lite bilder :)