Storslaget dopHelgen spenderades 4 timmars bilkörning upp i landet där det blev dop som följdes med dop/bröllopsfest.

Jag blev officiellt GUDMOR! :D Himla kul! Kändes väldigt ovant att stå framme vid ceremonin utan kameran, och dessuom se någon annan hålla min kamera i publiken. Skumt. Men det var väldigt skönt att faktiskt vara med som gäst, eller ja, faktiskt mycket mer än så efter som jag nu är gudmor.. :)
Och jag läste en dikt jag skrivit, framför ALLA! Sjukt läskligt och äckling nervös! men vad gör man inte för sin syster! Tycker det är jättejobbigt att prata framför folk och på skolan fick jag hålla mina föreläsningar och dylikt för enbart läraren efter. Och nej, det är inte alls samma sak som att spela teater framför publik. (.,har gått på teater förut)

Aja, det kändes bra efteråt och det blev en väldigt lyckad fest.Baah!


Har spenderat massa massa massa timmar på att fixa min bloggdesign med ett bildspel, och nu, när jag nästan är färdig så funkar inte designen i Explorer,.. BAJS! Är det så att man inte kan ha fler än ett javascript kanske?

Damn it! Kanske får göra det i vanlig .gif istället,.. back to work.Thia ♥Mitt finfina gudbarn! ♥♥♥

Nu så!
Det har varit en lång dag idag! (och oturlig när det kommer till tåg...)
Har varit på ett kundmöte, ett par som ska gifta sig i juni. Det gick super! Är jättetaggad! Har saknat fotograferingen och nu ha chansen att starta upp igen och denna gången göra det på rikigt är helt fantastiskt! :)

Nu har jag även firat min kära far lite snabbt och jag ska ta med mig kamera grejer samt hårddiskar till Jocke, som har varit helt underbar och rensat ut en massa skit på hans dator så att jag kan använda den <3
Ska fixa med bloggen och hemsidan så de får nytt och fräscht utseende nu till Nystarten av mitt företag.

Nu ska jag bara kamma hem jobbet på Media Markt i hbg så är framtiden perfekt ;)

Wow!

Wow! Det är det enda jag kan säga! På denna lilla bussturen från Helsingborg till Landskrona har just denna lilla människa blivit proppfylld med inspiration!

 

Har fått sjukt många fotoidéer och även en ganska klart bild på hur jag vill att min hemsida ska se ut. Vill bara fixa med det nu, nu på en gång.
Men, just nu är jag påväg till en Catti för lite bakamys och tjejsnack. Också kul!


För övrigt så längtar jag till december! Håll tummar och tår för att det ska gå vägen! Hoppas hoppas hoppas!!

 

 

 

(mobilbild)


Bebismys! <3Min finfina systerdotter kommer och hälsar på i helgen! Ska ta så sjukt många bilder :)
Det är inte så ofta som man får träffa henne och mor håller på att bli helt galen och ska köpa massa barnstolar och grejer nu inför besöket. Men det är ju klart, en liten sessa ska ju bara ha det bästa!


Nä, nu ska jag stressa vidare. Har en massa grejer att fixa!