Jockes leksak

 
Jag vet inte hur det är med era pojkvänner, men min har en tendens att köpa dyra och väldigt onödiga saker som han använder några gånger och sen blir det liggandes. Det är tatueringsmaskin, tv-spelskonsoller, målarsaker, bryggeriutrustning, instrument och listan fortsätter... men det är väl så det är att vara sambos.
 
Rolig historia!
Jag var med när han skulle flyga sin radiostyrda (dyra!) helikopter, och när vi kom ut så blåste det rätt mycket.
 
"- Jocken, ska vi inte gå hem? Det går ju inte att flyga när det blåser så."
"- Men, vi går till det stora fältet, där kan jag springa efter den, så flyger den längre"
 
Haha! Och sen sprang han.. Söte ♥
 

Caroline ♥ Max ♥ Lillkillen

 
Vår lilla parfotografering blev lite mer familjfotografering, men inget mig emot! Lillkillen var inte på det bästa humöret denna fina dag, vilket igentligen var bra då det är något vi får planera in inför bröllopsdagen. Positivt tänk! hehe
 
Jag är i alla fall nöjd med bilderna ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Examensvandring

Har haft en megakul helg i skogen. En vän tog examen, men eftersom han hade tentor efter så tyckte han att vi kunde vandra helgen efter istället. Kul initiativ!

Vi köra en runda runt Simlångsdalen (tanken var en 6 mils vandring, men så blev det inte)

Idag kom vi hem och har haft en riktig slappedag, men det får man efter ha tältat och vandrat i regn och åska.
Imorgon blir det bröllopsmöte och fotografering!! Jättekul! :D


Christina ♥ Henrik


En av mina favoriter från bröllopet. Christina och Henrik är så otroligt gulliga och fina människor och jag är så glad att jag fick fotografera deras bröllop. Under vigseln spelade deras vänner "Calleth you, cometh I"- The Ark och det var så himla fint, och när sedan några gäster började köra var det svårt att hålla inne tårarna.
SÅ FINT ♥
 
Tyvärr så blev det en kort porträttfotografering då det började regna och åska! Men paret kände sig nöjda och valde at hellre åka till mottagningen istället för vårt inomhus- reservplan.

Dagar som klaffar

 
Idag har vi en såndär lugn och skön dag som bara flyter på. Jag har varit ledigt och har passat på att plugga fotorelaterade grejer. KUL! Och jocken jobbade en kort dag så jag möte upp honom i stan för en lunch. Vi käkade på en indisk restaurang, riktigt riktigt gott! God mat och god öl i solen var minsann inte fy skam.
 
Nu har vi lite egen tid där han håller på att spela in sin musik och jag fortsätter plugga in foto. Jag längar så till porträttfotograferingen nästa vecka!
 
Ikväll blir det middag hos svärmor och därefter kommer vännerna på lite fest. Har en massa mjöd som ska drickas upp. (en annan av jockes hobbys, brygga öl och mjöd hemma)