Fotograf Annelie Malmgren- Porträtt och bröllopsfotograf i skåne!

Fotograf i Skåne

Ganska helt ,.


okey har min skoldag varit. Skönt.

Dock blev det inte bättre när jag kom hem och min dator stulade (som vanligt), idag kom den med en ny konstig sak, nätet stände av sig vart 5e minut och sen satter på igen efter typ 1 sek. Precis tillräckligt länge för att internättsidorna skulle fibba och wow bli discontectad,. inte coolt.
Jag har stuckit till Fredrik nu, så livet är underbart igen <3 hehe.

Kan ju tillägga att jag fick ett ytters upprörande mail idag också;

"Hej Annelie!
Får tyvärr meddela dig att det inte blir någon ny kursstart till hösten. Vi har nu fått besked från KY myndigheten att vi inte beviljades några nya starter. Vill du läsa mer om det så står det på KY-myndighetens hemsida.
Hälsningar
R
fotograf och lärare på Fotoskolan
KY-Akademien vid Studium"¨

Så nu vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv, såklart ska jag jobba med mitt företag och så, men detta var min chans att komma ut från Landskrona ett tag, även om det bara skulle bli i typ 2 år så hade det varit himla skönt. Ska prata min syon så snart jag kan se om där är någon annan fotograf utbildning som lockar.
Blögh! Är riktigt besviken! Har varit riktigt pepp på att söka dit :( menmen kanske det blir en kursstart nästa termin eller nått.. Måste söka sommarjobb som bara den nu!

Kommentarer
prinzessin

Fy fan vad sugit..

2009-01-27 @ 02:11:29
URL: http://prinzessin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: