dance, dance, dance


(är hos min föräldrar så jag lånade en bild av dom)


Då är det snart mars! galet vad tiden går fort! Usch, har massor av grejer som jag vill hinna med, men allt ska alltid kretsa runt pengar. Ingen som har nått jobb til mig? Måste verkligen få ihop en hel del pengar denna sommaren, så jag kan fullfölja mina planer,. men som vi (jag o anna) har sagt flera gånger; Det löser sig alltid!

men jag är pepp! har haft massor av energi nu de senaste dagarna och har lyckats få mycket gjort, har ett helt lass som ska skickas iväg imorgon!



jag, Jag, JAG


(bilder tagna av Anna)

Idag har jag fått bilderna av Anna, hon har tagit dom och jag har redigerat. Tyckte faktist att dom blev himla bra (trots att min hår ser helt knas ut, men ja, det blir så när man går ut med blött hår). Idag har jag och Anna jobbar som ett par duktigt jobbarmyror! Duktiga har vi varit! Och jag har själv varit himla duktigt och fixat massa företagsgrejer, köpt skivor bland annat, Blir att jobba hela helgen!


HÅLL TUMMARNA PÅ ATT ALLT KLAFFAR SÅ SOM JAG VILL!


Nu ska jag möta upp pojken och inhandla lite krubb.



25 februari 2010

Idag har jag kommit igång som jag ska igen, och förkyldningen är (nästan) helt borta!

Jag har kommit på vad jag ska göra med mitt liv! Nice nice! Självfallet så ska jag jobba med mitt företag, men jag har också sökt Webbutveckling: Grundkurs. Så jag hoppas att jag kommer ha riktigt fullt upp under sommaren med sommarjobb, företaget OCH studie! Riktigt massa! men senare så året väntar (förhoppningsvis) en grymt trevlig belöning om man säger så ;)

Jag är riktigt pepp på att äntligen kommit vad jag vill göra :D och himla förväntans full!
Som ni kanske inte förstod så är tanken att jag ska läsa grafisk design, men jag behöver gå Originalproduktion innan jag kan läsa den kursen också,. webbutvecklingskursen som jag sökt är bara för att det är roligt.
Kursena är alla på deltid så tanken är att jag ska hålla på med företaget samtidigt.

Har skrivit en massa listor på vad som måste fixas. Just nu MÅSTE jag köpa DVD skivor, vilket är helt omöjligt att på tag på här i lilla landskrona, har 2 jobb som ska brännas och skickas iväg och det är riktigt jobbigt att inte kunna fixa det direkt,. men ja, det får jag fixa imorgon.

Pepp pepp pepp!


Sjuken

Jag har åkt på en förkyldning och inte haft ork till att göra något, så hon har bara slappat.
Tror det var den där lilla fototuren som är boven.

Nä, nu ska jag bädda ner mig i soffan igen.


Peppen!

Idag är jag riktigt pepp!
Jag och Anna har varit ute och fotograferat och för första gången så är det jag som står framför kameran! Kändes väldigt konstigt, men jag blev faktist förvånad över hur bra det blev! Jag har en tendes att alltid bli dålig på bild (har tom fått det bekräftat av andra) och Anna är inte ens van vid porträttfotografering.

Så nu har jag lite nya fina bilder på mig själv att ha på hemsidan.
Känns dessutom konstigt att nu är det jag som får vänta på bilder ;)


Jag är hemma nu, vilket känns underbart! Internettet har legat nere nästan hela dagen igår, så jag har haft lite abstinens, hehe. Jag har en grymt rolig grej som jag vill göra! dock så berättar jag inte mer om det nu, men galet pepp är hon :D




and theyre back


Mina föräldrar och min syster och hennes pojkvän kom hem från USA igår, dock så är det snökaos här i lilla Skåne (okey, inte lika illa som igår men tillräckligt för att tro att tågen är sena/inställda), så jag får såva här en natt till,. men imorgon så är jag hemma igen! Ska bli himla skönt!

Sitta vid min fina bra datorn och att få träffa Fredrik såklart! Vi har knappt träffats dessa 2 veckorna som jag varit hus/hundvakt i Häljarp.




Första semlan!

Idag ska jag käka min första semla detta året! Min kära syster var snäll och kom hem med en. Inte för att jag är så förtjust i det igenligen men ja, det känns som alla andra bloggar har gjort det så varför ska jag vara sämre? ;)

Dock så tänker jag inte ta bild på den, det finns tillräckligt många såna på bloggar också :P



design på G




Håller på med en design =)

som kommer matcha min hemsida, i färger i alla fall! hehe

Min röst är ännu värre idag, jag känner mig inte dålig och jag har inte ont i halsen,. har bara grymt helt och tappar rösten helt lite från och till... jobbigt!



redigering


(bara jag som tycker att ordet "orginal" ser gymt konstigt ut? eller det felstavat/felanvänt?

Edit: O R I G I N A L ska det visst vara, är lite ordblind ibland;) )


Idag har jag experimenterat lite med olika redigeringar och actions, superkul! Jag brukar köra väldigt enkla och stilrena redigeringar, men det hade varit roligt att göra något annorlunda. Tex. Jessica Claire, hon är verkligen en class för sig, även svenska Erika Gerdemark, ojoj här kan jag hålla på i dagar och rabbla upp alla fotografer som jag älskar! Jag ska testa att jobba lite med med texturer och actions och sånt, kanske jag skulle älska det! Nästa bröllop som jag har så ska jag definitift göra det! (såklart kommer jag också göra så som jag brukar göra, för säkerhelt skull) Ska även tänkta på att ta massa fler detaljbilder. Fasen vad mycket bättre jag ska bli!

Inte för att jag är "dålig", men för jag är väldigt självkritist och ja, vill alltid blir bättre



Framtidsplaner :)

Har nyss klickat runt på en massa bröllopsfotografers hemsidor, både svenska och från andra länder, och känner mig lagom fylld med inspration! Jag ska också lyckats! och det verkar faktist gå framåt!
Jag tycker det är riktigt roligt att läsa igenom fotografernas "FAQ", finns massa bra tips att hämta där, och sen är det ju såklart också riktigt roligt att läsa om deras kamerautrustning! Nu jag har en hel lista med objektiv som jag bara M Å S T E ha! (men ja, det kan ju ta sin lilla tid att samla ihop)

Jag en del saker som behövs fixas nu (som den där hemsidan som jag designar om innan den förra ens var färdig, ajdå) så nu ska jag sätta mig och skriva ner allting och göra en liten plan. Är himla pepp!
Jag ska delta i Landskrona tjejmässa och ställa ut lite bilder och jag har lite erbjudande och annat planerat inför det :) dock så har jag inte så stora förväntningar men det är alltid kul med en chans att synas!

(förövrigt så har min röst försvunnit idag, tror det är någon som inte vill höra min ljuva stämma längre)






(bara för att man inte alltid måste vara seriös)





fler bilder på min fina Catrin :)

Tyckte att dom var mysiga:













Är det bara jag som fortfarande helt fullständigt älskar snö?,. då alla i min omgivning förbannar sig över den ständigt. Tycker det har varit riktigt mysigt med en riktig vinter.
dock så är det väl inte lika roligt att Skånetrafiken är SÅ grymt förbereda på snön! Haha! hela vintern har det vara ett litet gissningsspel på vilken buss eller tåg som är inställd. Extra spänning i vardagen!




Bilden jag lovat er





Detta är den bästa bilden som jag någonsin tagit på Catrin, i mitt tycke. (dock har jag inte kollar på bilderna från förra veckan ännu) Tycker att den är super! Känns helt underbart! haha!

Nu får ni tänka på att jag har redigerat den på en okaliberad skäm,. Jag har försökt fixa med skärmen lite så på känsla och det blev mycket bättre och bilden ser fortfarande bra ut! Dessutom så är färgen grå grå nu istället för grågrön. Yey! Epic win!







Hon har lyckats!

Äntligen har jag lyckats så mina föräldrars dator helt virusfri. Det har inte varit alls roligt, men nu så! Har även fått in photoshop på datorn, najs!

Det första jag var tvungen att göra var att redigera om denna bilden då den ser rent förjävlig ut på denna datorn, sen så är denna skärmen inte särskilt bra kalibrerad heller och jag har inte med mig saker till att fixa de,. (som tur är så är det inte bra mina bilder som ser knäppa ut, utan alla andras också. Så det är inte jag som är dålig. Haha)

Jag har tyvärr inte tid att visa de andra bilderna just nu, så det får komma senare. Och ni måste se! Den bästa bilden jag någonsin tagit på Catrin är en av dom!


Bilden i ny redigering:
(ser nu att hennes ena ögonbryn borde fyllts i. menmen)

 


Rolig dag!

Har haft en riktigt kanon dag idag!
Jag, Catrin och Lina - MUAn, som jag har startat lite samarbete med, har haft vårt första fotografering tillsammans, och det blev hur bra som helst- n ö j d.

Tyvärr så kan jag inte lägga upp några bilder nu. Jag är husvakt hos mina föräldrar i Häljarp, och förutom att datorn är seg till tusen så har den även fått trojan horse virus som käkar upp datorn. INTE KUL! Och oteknisk som jag är (när det gäller datorer) så kan jag inte få bort det.


MEN annars så är det bra. Jag har massor av planer och idéer för mitt lilla företag.
Känner att jag behöver kickstarta bloggen också,.