someone like you




Har haft denna låter på repeat någon vecka nu, och den har på allvar börjat förfölja mig. Den spelas överallt, i alla serier och filmer jag tittar på och den har börjat länkas hejvilt på nätet.
Men Fy Sören vad bra den är!



Redigering - nu & då


2011 vs 2008
(Håll musen över bilden för att se den gamla redigeringen)


Det är himla kul att jämföra gamla bilder och redigeringar med nya. Skillnaderna blir verkligen enorma!

Då 2008 så var jag verkligen nöjd med den redigeringen, vilket kan berott på att orginalet var i hiskligt gul ton och jämför med den så var den verkligen bra. ha ha! När jag och Tuva hade denna sessionen så var jag inte särskilt haj på min kamera, och det var långt innan jag ens visste vad RAW format var för något.

Alla är vi barn i början. ;)

Orginalet;


Min underbara.


En väääldigt gammal blid.

Finaste Tuva är i Sverige för blott några dagar, och jag åker på lördag. Så vi ska göra lite lunch till oss idag.

Datorn krashade igår. Ocoolt. Nu är den up and runnin' igen, MEN jag har inte laddat in photoshop ännu, vilket innebär att det inte blir några nya bilder. Dessutom så drar jag till häljarp idag och där finns inte heller något photoshop och datorn där henne kommer väl krasha bara jag nämner photoshop i dess närvaro.

Det ska jag bli ska ska ni se.

 


there's nobody else here, no one like me.



Istället för träningen igår så blev det en snabb shoppingrunda med mor. Fett med najs!
Finns det något bättre än rea?! 2 par skor för 225kr!

Gårdagens familjeträffgrej med lyckad. Dock så blev alla så mätta av maten så där är massa kanelbullar och budapesttårta kvar (more for me!) .



En sommarkänsla



Vindstilla och solen skiner på balkongen idag! Varmt och skönt! Nu hoppas jag bara att det håller i sig också för då blir det minsann frukost på balkongen imorgon ;)

Har nyss kommit hem från en underbar söndags middag hos min fina mormor. Idag väntar en redig slappedag med lite bingolotto ikväll.


Katterna tyckte också det var härligt på balkongen.


Den sista dagen



Igår var sista dagen på praktiken. Sorgligt Sorgligt. De överaskade mig med en fin bukett och överöste mig med komplimanger., iaf Madde ;)

Idag blir en fullspäckad dag. Mor hämtar mig kl 12 och innan dess ska jag ner till HM och köpa en klänning. Sen så ska vi baka en massa i Häljarp, bakningen är till Fredriks familjeträffgrej kl 18 ikväll. Och så ska vi hinna med städning och handling också. Lite träning och en dusch hade också varit najs att hinna med,..

Smell you laterz alligatorz!



Onsdagen



Onsdag idag , helt galet! Nu är det endast två dagar kvar på praktiken. Känns tråkigt då jag verkligen trivs där, både med folket och arbetet, detta kombinerat med fotojobb hade varit det bästa.. MEN jag har en spännande tid framför mig och jag är väldigt förväntansfull!

Det har blåst halv orkan idag, men visst är sommaren påväg? Jag tycker iaf att det är en massa vår i luften, det har trots allt varit sol och plusgrader några dagar nu.



Dag 11 - Detta får mig att bli arg


Jag bli inte arg så värst ofta, utan mer irriterad och bitter. Det finns dock en händelse där jag blev riktigt ordentligt arg. Det var faktist skämmande,. men så är det.

Dubbelmoral. Det är något av det värsta jag vet. Nu är ju allting relativt, jag blir ju såklart inte arg för varenda liten grej som har med dubbelmoral att göra och är säkert väldigt "dubbelmoralig" själv. 
 
Detta får mig irriterad;
¤ Folk som inte plockar upp efter sina hundar.
¤ folk som inte plockar upp efter sig själv.
Hur svårt kan det vara liksom?



Middag!



S w e e t  C h i l l i  K y c k l i n g s p e t t


Blev inspirerad av 56kilo.se och det blev en riktigt kanonmiddag! Kycklingen blev ljuvligt mör och fin. Nu ser maten inte riktigt lika smarrig ut med svart bord och glastallrik.. men Åses bild och recept hittas här. Titta in där och inspireras!

Nu ska jag fixa lite gurka att doppa i såsen som blev över och slå mig ner framför big brother.


Watch out, the world's behind you



Peppar dagen med bra musik och snart är det gymmet som gäller. Fit for fight till beachen 2011! ,. eller något sånt. Vädret ut är aptråkigt med jag håller mig fast vid gårdagens solsken och håller humöret på topp.


de är så söta när de sover.




Another Sunny Day



Efter kladdkaka och ett glad mjölk till frukost så satsade jag stort på lunchen istället. Så efter en väldigt skön och vårig promenad så traskade jag in på City gross och handla hem grejer för att koka ihop en omelett.
Übergott verkligen!

Är på toppenbra humör idag :)


Finaste♥











Måste bara säga att jag har den bästa mormorn i världen! ♥♥


God morning sunshine!



Idag ska bli en himla bra dag!
Börjar dagen med en nutrilett sen ska jag traska ner till Af. Sen börjar min sista praktikdag för denna vecka. HEEELG!!

Nästa vecka är min sista på praktiken, vilket såklart både är kul och tråkigt. Tiden är gott så himla fort och det har varit jätteroligt att vara där. Jag har lärt mig massor och jag har fått en kanon referens till mitt CV. Jag är nöjd.

Smell you laterz alligators!


Knasboll





Söteunge!♥

Har märkt att jag har börjat ligga på latsidan när det kommer till redigering. tex. dessa bilderna, de hade kunnat vara så mycket bättre. Får allt bli bättre på det, men just nu hinner jag inte..


Favoriter- Rebecca och Christofer












Dag 10 - Min tro


Min tro. Vad det gäller tro som i religon så tycker jag det är något av det sämsta som människan kommit på. Vad för gott har någonsin kommit av det? Och hur mycket smärta och lidande i världen har det inte orsakat? Dessutom så är där så mycket inom alla religoner som motsäger sig själv. Njä, jag kan inte riktigt tro på det där.
  Skulle jag välja en religon så skulle det bli kristendomen, det känns som man själv får välja hur mycket man tror på det och hur starkt man följer dess "regler". 

MEN, jag tror dock att det finns något större än än människan, fast att människan bestämmer över sig själv och vad den vill göra med sitt liv.


Mumma på Maddes




Efter en väldigt lyckad gravidfotografering så var det dags att praktisera på Maddes. Första helgen varje månad brukar det komma band som spelar, vilket och gör att det bli extra ös i baren (och i resturangen) så det var roligt att testa på. Denna helg var det Mumma som stod för underhållningen.










Det var trångt och dåligt ljus så det blev inte så många bilder


..Och hela världen blir så underbar



Redan när jag tog bilden visste jag att detta skulle bli min favoritbild. Just i denna sekund försvinner han in i tankarna bara för en stund. Nu kan jag ju knappast veta vad han tänkte på, men jag vill gärna tro att han reflextera över det kommande barnet och hur bra livet är. Det var verkligen himla fint!

Håller på med urvalet nu och det ska bli så kul att skicka valen till dom! Det blev MÅNGA fina bilder och kärleken mellan dom var så fin och äkta, helt fantastiskt! ♥


hon kommer med solsken till mig...


..Och hela världen blir så underbar

Sådär! En bild tagen i solen ära! Låt ej luras av de 2 tidigare blombilderna, denna är tagen idag! För exakt 4 minuter sen om vi ska vara så exakta.

Idag har jag haft en gravidfotografering, och en riktigt fin sådan, trots att vi stannade inne i lägenheten.  Ska börja kolla igenom bilderna redan nu så kanske ni slipper blombilder ett tag ;)



Just Like The Common People Do


ännu en blomma,.

Tillbaka på praktiken och om endast 3 veckor så smäller det! Kommer gå himla fort! Nu ska jag bara komma på vad jag ska hitta på efter det,. men det ska nog lösa sig.
Pepp pepp pepp!


Hejsan nya läsare! Tack för att fina kommentarer jag fått! <3


I have i dream




Det känns lite bättre idag, skönt. Men 'Gå till tandläkaren' står på schemat idag. Usch, känns inte allt kul, men det borde inte vara några större grejer. Det enda är väl att de kommer säga åt mig att äta mindre godis.. ojdå.

Drömde om att jag flyttade till London inatt, är det ett tecken på att det är det rätta valet?


Dag 9 - Mina syskon




Jag har två äldre systrar, Helene och Camilla
.
Känner mig inte bekväm med att skriva ut en massa personliga grejer om dom, men jag kan säga att dom är bäst och att jag älskar dom. Älskar, det är ett ord som vi inte säger så ofta i min familj, antagligen för att det är en självklarhet.

Det känns som vi har kommit närmare varandra nu när vi blivit äldre. Vilket kan bero på att jag var en jobbig liten lillasyster som alltid ville vara med. Så som det brukar vara när man har äldre systrar? (de är 4 & 5 år äldre än mig) Om drygt 3 veckor så kommer vi vara återförenade igen, kul!