Praha!





Nyss hemkommen från Prag, Fasen vad nice det varit! Humöret har varit på topp hela (i alla fall nästan) tiden, dock så har det mest blivit galna och ,. otrevliga? fest bilder. Och för första gången känner jag att det faktist kommer bli lite tråkigt att ta studenten ändå,. att klassen splitras,. men nu är det studentfester så det bara ryker om det ;)

Prags backgrundsmusik: Sultans of swing- Dire straits



Prag!





IDAG ÅKER JAG TILL PRAAG!

Ikväll. Det ska bli galet kul! hoppas jag,. kommer åka tåg ner så det kommer ta sin lilla tid, men tågresan kommer väl bli en stor del av det hela liksom. Jag och några andra ska dra till en mega stor fotoaffär, det ska bli riktigt nice! Dock så har jag inte pengar att köpa något >.< men ändå. Så kan jag testa Canon eos 5D mkII och se om den verkligen är värd de där 15000 ;- extra ;)

Lilla kameran kommer hänga med, samt mini kameran ;) (400dn och canon ixus 80) håller på att tömma minneskortet, och med denna datorn så kommer det ta sin lilla tid. Kanske tur att jag har mycket att göra? ^^ Måste fortfarande packa och svara på mail och sånt,.. men jag är i alla fal klar med alla skolgrejer :D

Ska bli riktigt skönt med semester :) det var himla längesen sen senast..



Shopping sugen

Lindex Shop Online - Klänning 
199;- Från Lindex

Nu blev jag mega shopping sugen!
Har hittat hur mycket grejer som helst som jag vill ha! ,. om man bara haft pengar.. det är ganska tomt i kassan nu efter kameraköpet och efter jag växlat Pragpengar. Ooojoj! Dessutom så hatar jag att prova kläder, speciellt nu när jag gått upp en storlek också! Hojhoj! En tjockis kommer flygande! Nä, det finns inget värre än när man behöver ta en större storlek. Häromdagen hittade jag ett ursnygga short, men det blev inget köp då ja, jag har blivit större :P "Asch, köper dom när jag gått ner igen."- like thats gonna happen :P

Så det jag går enda jag går runt i är kjol+ legging, dom töjer sig så då märker man inte om man blivit tjock samt mina tokigt sletna Acne jeans. Det hade varit kul med lite nytt,..





Lördag




I går kväll tog jag och älsko det lugnt med lite gott och dricka. Det var nice.
Men nu blir det hård plugg och bildredigerning i högsta växlen. Förhoppningsvis så kan jag åka till Prag utan något som tynger ner axlarna. Dessutom så måste jag hinna med att tvätta och packa,..

Aja det ska väl funkar :)


God morgon!

Nu är vi färdiga med föreställningen, skönt! och dessutom så är skolan snart färdig också,. ännu mer skönt!
Igår efter sista föreställningen drog vi oss till GP för att ha en öl/cider. som ledde till en till cider and so on. Det var ialla fall trevligt och peppen inför klassresan blev större :)

Nä, nu ska jag redigera lite bilder och sen bjuder mor och far på grillat. Mums!


Lansering!




Nu är min hemsida öppen för besökare! ;)
Den är dock inte helt färdigt ännu, prislistor ska göras och mer och nyare bilder till portfolion, men jag känner att det är lika bra att lansera den nu då jag inte kommer ta tid att fixa den ett tag fram över.
Hemsidan: www.anneliemalmgren.se 
Även ny mail: [email protected]



God morgon!



(låt från filmen som vår musikal baseras på)


Idag är den stora dagen för min klass. Tre stycken föreställningar och endast grönsaker till lunch (vi få bara vegitarisk 'mat' på vår skola)  fast sen efter kl 4 får vi pastasalad med äkta kyckling. Nice, fast jag är lite orolig för att dom ska blanda in något jätteäckligt- typ någon dressing eller nått,. menmen,.

Nu måste jag kila! Puss!
/ A





Det ser ljust ut




Det ser ljust ut :)
Hur kan allting bara börja kännas 1000gånger bättre? Det är ganska roligt det där, hur allt kan ändras på 5 sek.  Fast det är det det som har hänt för mig, igentligen.

Utställningen. Det gick faktist ganska bra och jag är nöjd med den. Det vart ju inte sådär tokigt mycket folk- men jag fick himla bra kritik och en hel del visitkort försvann :) Och jag ser framemot nästa! som blir bigger and better och ett helt annat innehåll. Vet dock inte när, vad och hur, men det löser sig :P
Efter utställningen blev det fast, urkul och perfekt fylla.

Idag. Idag har också varit bra :) Vi har haft vår premiär med "En blodig affär" (a little shop of Horros) och det gick jättebra! Vi kickade andra halvan av klassens asses! ;) Imorgon har vi tre stycken föreställningar! Usch! Det blir "skolan" hela dagen. Känns jobbigt- men det blir väl roligare än vad det känns nu. Och snart är det dags för klassresa! Woho!


För övrigt så jag har massor av planer på gång! Hihi! Hoppas verkligen det går vägen. Hade varit riktigt nice! :)


Snart dags!

Snart ska jag iväg och fixa upp bilderna som ska ställas ut :)
Ska bli riktigt roligt! Utställningen är mellan kl12-15, rådhustoget 11, mellan rådhuset och polisen..

Hinner dock inte riktigt klart med hemsidan :/ ,. men jag tror jag kommer publicera den idag iaf,. så får jag göra klart den i kväll,.. eller nått.

Ha det gött!

Sunny sunny day



Bild: Jag



Puh! Fy vilken lång dag det har varit! Är inte van att gå heldag i skolan på fredagarm hela universum rubbas. Jag har massor att göra men ingen enegri till att göra det. Hemsidan måste bli färdig idag!,.. 


it's a marvelous night for a Moondance



Bild: Jag


Idag skulle varit mycket mer stressig än vad den blev, dock ändå ganska mycket att göra. Skola, möte med banken, möte med brudpar, hem och sen till Fredrik. Men jag avbokade banken, så det blev en ganska lugn dag. Dock jag har inte riktigt hunnit äta ännu. Men det blir kyckling, ris och jordnötssås! Mums!


Imorgon kommer dock bli mycket värre.


Nöjd.



Bilder:
Jag


Jag är på ett sjukt bra ställe med mitt liv just nu, jag har kommit över den grymt jobbiga perioden i mitt liv. Stressen innan studenten. Jag har inte länge panik inför framtiden, då jag faktist har en liten hum om bad jag ska hitta på efteråt, förutom att fotografera då,. jag har framtidsplaner och mål att sträva efter. Som jag sakt förut så har jag fortfarande en hel massa att göra innan studenten, men det tror jag att jag sak klara av :)

Jag har lyckats hitta fem universitetskursen som jag hjälpa mig påvägen, lite sent på kommit- men sen anmälan är bättre än innan alls. Sen har jag även sökt en fotoskola. Plus att jag har anmält mig till en franskakurs till hösten!

God natt!
/ A


Crimson <3




Är det konstigt att man älskar crimson? Jag beställde dessa bilderna måndes natt, och fick hem dom idag! Galet fort! Trodde jag skulle få dom tidigast imorgon. Jag är riktigt jäkla nöjd också! Tror att utställningen kommer bli kanon :) (trots att jag inte tror det kommer mycket folk så kommer iaf jag vara nöjd med den)

Riktigt pepp är jag, längtar till lördag!
Har dock massor att göra med hemsidan och mög ,.. men tja, jag tror det kommer bli klart i tid- annars så är väl inte det hela världen ;)





God morron!



Bild: Jag


Idag verkar bli ännu en bra dag :) (lugnet före stormen?)

Jag har anmält mig till en Franska kurs till hösten :D Ska bli riktigt spännande. Under högstadietiden så brydde jag mig inte alls om språk, men nu är jag riktigt pepp. Jag har nämligen en plan, ingentligen väldigt många planer,. så det är ganska svårt att välja vilken väg man ska ta...

Nä nu måste jag plugga! ;)


LIte tankar.



Bild: Jag


Varje dag går bara fortare och fortare, jag hinner knappt med.
Jag blev precis klar med dagens "att göra"  och imorgon kommer bli lika jobbig, om inte jobbigare. Min utställningen kommer nog bara bli halvdan, men det gör väl inte så mycket- verkar inte som det blir så mycket folk ändå,.. tankarna flyger iväg till framtiden- Vad ska jag göra då? jag vill göra en massa saker, men mest av allt vill jag resa, ut och se världen.

Jag har nästan helt bestämt mig för att flytta till London nästa år, och gå någon fotoskola där. Det hade varit riktigt nice.




Jag känner det är nånting på gång!




Denna kärleken är nu min! :) Efter flera månaders velande och beslutsångest så blev den köpt hel spontant och spännande :P Det var nämligen så att hon som sålde sen ska flytta till Spainen om en vecka, bara så där. Och idag skulle hon åka till Västerås. Jag mailade henne igår då jag såg annonsen och köpte den idag :)

Jag kom framtill att Canon eos 5 mk II inte är sådär supermycket bättre, inte mer än dubbelt så bra- om man kollar priserna då ^^ Jag betalade 10 000;- för denna och då är den också i riktigt bra skick och inte överdrivet använd. Medans en mk II:a kostar 26 000;- så det är ju lite skillnad. Men nu har jag inte mycket pengar kvar. Och får tjuva lite från sparkontot till min och Älskos kommande semester ;)


Är himla nöjd! Nu ska jag dra iväg på möte :) Ses!




Sommartider



Bild: Jag



Jag och älsko gick på en promenad idag, det var himla mysig. Satte oss en stund vid havet och drack varsin folkis. Det blev lite bilder taga, bla denna här över.

Jag har lite små ångest över utställningen- tror inte att det kommer bli någon vidare succé, har blivit på ganska kort varsel som jag sakt till vänner och dessutom så ska många till motordagen på Road Riders. Aja, det bli väl bättre än ingenting ;)

Jag kanske också köper en kamera imorgon! *håller tummarna*


Slutspurten



Bild: jag


Som vanligt har jag supermycket att göra den kommande veckan, just nu sitter jag med dessa bröllopsbilderna och ska försöka få dem färdiga idag. Imorgon ska jag välja ut en massa bilder som jag ska förstora upp och ha på en utställning, jepp! En utställning! med unga röster, känner att jag är lite sen med att framkalla,. men allt har hängt ganska mycket i luften. Ska på möte imorgon. Den är på lördag- Lördag den 16 maj i Landskrona. Har ganska mycket att förbereda, och håller tummarna på att det blir bra.

Jag är Pepp!



Utgång

Det blev en oplanerad utgång igår och det var super! Dyrt med kul. När tycko stängde for vi vidare och efter vi betalt inträde så märker vi att vi är på fel ställe! Vi gick till Olivers- som är ett uteställe för gamla >.< ,. så det var bara till att gå ut igen och göra ett nytt försök. Tages - 95 kr inträde! Galet dyrt! Visserligen var inte Olivers mycket billigare..


Idag är en shoppingtur planerad med Älskos mor och två systar. Ska bli trevligt :) Vet inte riktigt vad jag har för förväntnigar men det blir nog bra. Måste dock köpa plåster- har fått skoskav av min nya skor,. inte så lyckat nu när jag måste traska runt i Malmö med dom :P

Aja hörs!




Edward vs James



Jag har aldrig förstått hela hysterin om Edward- när det finns en ännu hettare vampyr med i filmen, James. Och nu har jag hittat någon som håller med mig, min syster.  Never back down vs Harry Potter? . Likblek, tanig vs solbränd och muskulös? Nja, tror att Cam Gigandet vinner dom matchen (höhö) också, Jag har aldrig varit den som tycker om muskulösa killar,.
Tycker att Cam påminnder lite om Paul Walker, som inte heller är så tokig!


Jag har en thing för killar i långt hår- gärna ska dom spela något instrument också.


Lite nytt



Gammla headern

Lite ändringar på bloggen. lite såhär innan jag springer ner till bussen ;) Har inte tid att göra någon större sådan, trots att jag vill,. menmen snart har jag! Hehe. Hade tänkt ta med min kameran idag och plåta lite, men det är så grått och regnigt kallt ut nu, ocoolt. Idag ska jag bli färdig med samhällen, hade varit riktigt nice att få det klart innan Prag, dessutom så ska det redigeras bilder . Aa, det är min vardag det där ;)

Have a nice day! / A



Space cow


 

Bild: Jag




Idag fick jag dra en suck av lättnad innan all stess trilla över mig igen. Jag fick "G-paketet" i samhälle, och det kommer inte bli så jobbigt :) Och jag är snart färdigt med det. dock har jag fortfarande massor kvar, dock inte alls lika mycket ;)
Imorgon kommer studentmösserna! Wohoo!


 

Ps. Jag vill jooobba!


Glada 50-talet



Bild: Jag


Hittade lite bilder från när klassen hade från när vi hade 50-tals kväll för att tjäna lite pengar till klass. Inte världens bästa bild,. men det var den som folk vart mest anonyma på- Jag är ganska snäll ändå ;) Ser grymt mycket fram emot Prag,. trots den grymt dåliga rumsindelningen (no offence till dom jag ska dela rum med :P), men att låta oss välja två stycken man vill dela rum med och sen inte komma med någon av dom? Tja, det är ganska dåligt...

Men det ska bli kul, och det ska nog musikalen också,. så fort vi ska till Dunkers och repa.

Idag har för övrigt varit en ganska bra dag, framtisångest - men 2 skolgrejer inlämnade. En hel del mailsvarande och lite hemsideplanerande. Och lite pluggande. Och avsluta med en kväll med älsko <3



God morgon!


Inget byggande i nattas inte, skönt!
Dock så ska jag till Helsingborg ännu tidigare idag än igår,.. vi ska till beredskapsmuseet. (woho?) men det är obligatoriskt - tror jag. Känner att jag inte har så mycket tid för bloggen just nu. Ska ju til prag om 19 dagar! (oj vad jag tjatar) och har massor kvar att göra!

Aja, nu måste jag dra,
Ha en underbar dag!

/ A


Blir smått galen!





Affären under denna lägenheten bygger om, och detta huset är inte ljudisolerat för 5 öre :/ Jobbig! Totalt värdelöst. Innan har dom inte börjat renovera försen sent på kvällen in på natten - vilket kan funkar eftersom då är man ändå vaken och kolla på film och sånt. Men att starta med en betongbrytargrej åtta på morgonen är fan idiotiskt!


Usch! Nu är jag redan vaken, så jag håller på att plugga,. men det går knappt det heller...
för en gångsskull ska det bli skönt att åka till skolan :/


God morgon! ;)