Fotograf Annelie Malmgren- Porträtt och bröllopsfotograf i skåne!

Fotograf i Skåne

Studiofoto




Bild: Jag

Hittade studiobilderna som jag och tuva tog för ett ganska bra tag sen :)
Dom var på dem lilla hårddisken och den har inte jag kollat i på hur länge som helst, fanns en hel del bra som jag nog inte visat innan. Detta var första gången jag fotade i studio, så ljussättningen är inte sådär jätteperfekt precis ;)


Kommentarer
Ulrika Bylund

Rätt trevlig bild, men dock alldeles för mycket ljus underifrån. Nu vet jag ju inte vad ni var ute efter för effekt förstås.... :-D

2009-04-18 @ 22:24:15
URL: http://disab.wordpress.com
Annelie

Ulrika Bylund: All kritik är bra kritik ;)Som jag skrev, detta var den första och än den enda gången jag fotograferat i studio, så alla tips och tycken är bra :)

2009-04-19 @ 10:38:17
URL: http://anneliemalmgren.blogg.se/
Ulrika Bylund

Om du tittar så ser du att du nästan fått skuggan OVANFÖR kinderna och ingen skugga alls under hakan, som när man lyser med en ficklampa upp i ansiktet (om du förstår vad jag menar). Om du däremot sätter blixtarna högre upp och vinklar dom snett nedåt så blir det naturligare. (nu är jag ingen expert på detta område heller, jag har gjort MASSOR med misstag) Men här är en länk http://www.youtube.com/watch?v=uH84-pA7p-c som innehåller MYCKET bra information! Mannen i filmen har flera olika videos.



By the way - så älskar jag dina bröllopsbilder!! :D

2009-04-20 @ 10:33:49
URL: http://disab.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: